M.Adrian Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Am doua multimetre DT830B, sunt ele ieftine, dar isi fac treaba in conditii unde nu le folosesc pe celelalte. Totusi unul din ele are o hiba, nu are de la circuit o prelungire pentru mufele de conectare, de acolo de unde ar fi trebuit sa fie prelungirea, sunt lipite niste table indoite la capat sa intre varful de la testere, de obicei il lasam cu cablurile puse dar le mai scot uneori. Ce as putea sa fac ca sa fac ca sa pun testerele mai bine? Vazusem undeva niste mufe care se prindeau cu surub, pe culori diferite, rotunde, dar nu mai stiu cum se numeau.(nu e musai sa se potriveasca mufele cu capetele de la multimetru, fac eu o adaptare si acolo daca trebuie) Link to comment
elmar Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Alege mufe care să poată fi montate pe aparat fără să faci scurturi în interior... Şi... cel mai important, alege mufele care să nu aibă părţi metalice exterioare...de care ai putea să te atingi ...şi să te curentezi! https://www.google.ro/search?q=Mufa+banana+mama+rosie+panou&client=opera&hs=RXE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi4t5Le2fTSAhUKGZoKHRSkC8EQ_AUICCgB&biw=1024&bih=670 Link to comment
M.Adrian Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 De astea era vorba, multumesc pentru raspunsuri! Link to comment
Recommended Posts