Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Buna ziua . La acest Philips dupa schimbarea procesorului SAA5560PS/M3/0188 cu unul nou SAA5564/M3/0182 simptomul este urmator : dupa pornire merge 5 secunde dupa care se opreste in stand-by , se poate porni din nou cu telecomanda sau din butoanele P+ P- ale tv-ului dar se opreste din nou , in perioada de functionare nu reactioneaza nici la telecomanda si nici la butoanele lui . Trebuie sa mentionez ca acest tv s-a defectat anul trecut dupa un traznet . Dupa schimbarea procesorului a fost necesar sa schimb si dumpul din memorie si citeva tranzistoare smd de pe linga procesor si din zona scartului , tensiunile de alimentare par bune la masurare . Daca puteti sa-mi dati niste idei in legatura cu aceasta problema v-as fi recunoscator . Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cu un alt dump reactioneaza la P+ P- , s-ar parea ca intra si in AV dar tot asa se opreste dupa apr. 5 sec. , nu este afisaj si nu are semnal tv . Multumesc pt. orice idee in legatura cu aceasta problema .P.S. : Rectificare : perioada de functionare cronometrata este 15 secunde dupa fiecare repornire .

Link spre comentariu

la l9.2 nu am intilnit pina acu sa fie probleme cu tensiunea de 5v(sa aiba manifestarea descrisa mai sus),dar e posibil.in schimb am intilnit tranzistoare pe finalul video care sa produca chestii de genu asta.arata bine la masurare,dar in functionare face prostii.te uiti pe cablaj si in unele cazuri se vede cablajul mai "incins" in zona cu probleme.mai este si tensiunea de accelerare care daca nu e reglata ok (functie si de uzura tubului) o alta sugestie ar fi sa incerci alta memorie cu diferite dumpuri(daca nu ai mai multe iti trimit citeva)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări