Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator rt809f

Costin32

Recommended Posts

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florinel TV

7

• cnc

6

• fane

3

• Costin32

1

• 10 months later...

pima data urez un la multi ani tuturor membrilor forumului si staff-ului

vin la dvs cu o intrebare; vreau sa i-mi iau un programator RT809F si din ce am vazut la majoritatea scrie sa nu ii fac upgrade soft,

aici m-am blocat, asta tiseamna ca nu voi putea pune versiunile noi de soft sau sint niste tepareli adica clone mai bine zis?

Nu fane nu ai inteles , eu aici am pus programul programatorului care il instalezi pe pc si ca este o versiune mai noua ca suporta mai multe memorii , nu se face upgrade de soft la programator , la upgrade soft pentru programator nu se face pentru o versiune mai noua de soft ca este ffoarte posibil sa nu mai mearga dupa , sper ca sa inteles ideia , si daca vrei sati iei un RT809F e bine dar daca tot cumperi unul eu te sfatui sa mai pui niste banuti in plus si sa cumperi un RT809H ca este mult mai bun si iti vei scoate banii pe el in scurt timp acesta suporta si nand flash

scuzama dn Florin din viteza am scris f normal la H mam hotarit am vazut pe ali undeva la 130-140n S cu 20 de adaptoare si cred ca o sa il comand dupa 1 ianuarie desi cred ca o sa astept 2luni pina vine nu stiu cum e in Romania cu comenzile astea,sau apelez din nou la relatii cum am facut si cu osciloscopul in 2 saptamini era pe masa in lucru

• 2 weeks later...

multumesc domnu costica va intreb drivarul si softul pe ce dividiu sint a sau b este o ordine cum se istaleaza am gresit eu ceva va rog nu prea ma descurc cu el

Uite prima data instaleaza acest program , sa nui modifici calea daca cere sa fie instalat pe partiria D acolo sal lasi sa se instaleze

http://www.filedropper.com/rt809f20170928