Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

A auzit cineva de difuzoare StraightIN !?


Guest kery23k

Recommended Posts

Guest kery23k

Am 2 buc de difuzoare StraightIn de 33 cm diametru. Nu stiu mai nimic despre firma asta , se pare ca sunt bune .Dar as vrea sa stiu mai multe despre ele daca sunt de firma ! Am sa postez si o poza ..

Link to comment
Share on other sites

Guest kery23k

Pozele le am faut cu webcam ul.Un amic mi lea adus din Franta , le am luat la un pret bun de la el (150 ron ambele) si mia zis ca ar fii de firma . Intradevar se aud bine , mai bine decat cele care le aveam pe cutiile astea si anume Domotec (33cm diametru).Nu ma pricep eu prea bine la denumiri dar stiu cat de cat despre electronica .Incintele care le am , nu sunt facute dupa o schema anume , sunt facute aiurea :d cam dupa imaginatia mea , ca la calcule sincer nu am cunostinte , mai ales despre incinte , sau cel putin nici nu as avea incredere in mine sa construiesc o incinta dupa schema .Am un amplificator facut de mine dupa o schema veche cam din '84 ,Scria in schema ca ar scoate 100w dar eu am facut multe modificari pe la ea si cred ca am depasit .Am marit tensiunea de alimentare , am modificat finalul care era in schema 2n3055 ,si am pus 2sc5200....ma rog.. deci boxele nici eu nu stiu despre ele mai nimic pt ca nu scrie decat pe membrana .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines