Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

HANNspree Xm M19W2

digix

Recommended Posts

La monitorul din titlu cu sursa construita in jurul lui LD7575PS am gasit mai multe componente arse inclusiv cateva rezistente smd pe care nu pe pot identifica ca valoare.

Codul sursei este YPWBPL048PDB imi puteti da schema ?

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• digix

3

• FLORIN IORDACHE

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

La monitorul din titlu cu sursa construita in jurul lui LD7575PS am gasit mai multe componente arse inclusiv cateva rezistente smd pe care nu pe pot identifica ca valoare.

Codul sursei este YPWBPL048PDB imi puteti da schema ?

Eu unul va spun de pe acum ca sunt putinele sanse sa gasiti schema la aceasta sursa....pentru ca am avut si eu ceva asemanator...si nu am gasit-o nici pana acum...Eu unul zic ca e o chinezarie sursa aceasta. :reytre

Pote sa mai vad pe sursa ta valorile la R029, R030, R006, R007, R008 :)

Ce tare era daca mai aveam acest monitor la mine acasa,dar din pacate a renuntat propietarul la el pentru ca daca nu i-am gasit schema o perioada de timp... :26

Am uitat sa va spun ca o poza cu sursa nu ar strica,adica sa puneti o poza aici cu sursa monitorului...ca poate,poate aveti norocul sa stie cineva,asa din propria experienta.

O zi minunata va doresc !!!

Edited by FLORIN IORDACHE