Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detector de telefoane mobile :)


Guest Dark5man

Recommended Posts

Guest Dark5man

Ok, radiouri si alte chestii cu ecranare slaba fac urat cand sunt in apropierea unui telefon mobil care suna... Pana acum, toate bune, frumoase si logice... exista vreo metoda de a face aceste "detoctoare" sa faca lafel, dar mult mai tare, si eventual de la o distanta de vreo 10 m? Adica, in mod clar exista: un transmitator radio, dar frecventa? puterea? alimentare? eventual o schema?

Link to comment
Share on other sites

Guest Dark5man

Intr-adevar, aveti dreptate, as putea sa spun si eu cateva tehnici de copiat pe care le-am gasit si eu cu telefoane... Tocmai de asta am cerut informatii despre un aparat care sa BRUIEZE detectoarele. Nu cred ca am fost explicit in primul post :rolleyes: ... Oricum, asta e cu dedicatie speciala unui amic de-al meu, pe care vreau sa-l dezvatz de mers la examene cu radio-ul in halat, si de plimbat printre studenti cu acelasi radio pornit. Deci ma gandeam la ceva care sa transmita pe o frecventa (nu stiu care anume) NU sa bruieze telefoane. Vreau sa faca radioul sa faca sunete ciudate, sau ceva de genul. Hotul neprins negustor cinstit! in tara asta nu poti invata studentii altfel... Prietenii stiu de ce! :weedman: :partyman:

Link to comment
Share on other sites

Stiu ca nu e ceea ce cauti dar...ca un raspuns ar fi ca il laboratorul respectiv sa ai un Electromagnetic fiel generator(cauta pe forum ca gasesti o discutie), si daca gasesti o schema care sa functioneze satisfactia e garantata:), adica cine va intra cu telefonul deschis in incapere sigur nu il va putea folosi pt ca s-ar arde circuitele din el datorita inductiilor provocate de respectivul dispozitiv, bineinteles ca toata ideea mea e pur teoretica, poate cineva apare cu ceva practic :d pana atunci mult succes

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest GianiMan

Nu stiu daca este locul potrivit pentru acest anunt. Sunt paralel cu electronica, sunt interesat contra-cost, de un aparat de bruiaj GSM. Un amic detine un cinema, si doresc sa nu se foloseasca pe o raza de 400-500 metri niciun telefon mobil. Daca cineva cunoaste informatii sau ma poate ajuta, informatiile mele sunt puse la profil sau sa ma contacteze printr-un email la [email protected] . Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Un amic detine un cinema, si doresc sa nu se foloseasca pe o raza de 400-500 metri niciun telefon mobil.

Daca face asa ceva, amicul tau o sa ajunga sa-si vinda cinemaul, casa si nevasta ca sa le plateasca alora cu GSM-ul despagubiri. Aia sunt multinationale care au platit o caruta de dolari pentru licente (nu ca sa fie bruiati) si au avocati care cistiga cite un cinema pe saptamina.

 

Stati pe pace!

Doamne fereste sa aibe cineva nevoie sa sune la 112 si sa fie bruiat de voi ca intrati direct la cremenal si o sa vedeti numai filme care au bulina "cu acordul gardienilor".

 

Mai bine pune un anunt la intrare cu: "Folosirea telefoanelor mobile interzisa!" si ii da afara din sala pe aia care nu respecta. Asa o sa fie in legea lui si poate dormi linistit!

Link to comment
Share on other sites

off topiccorect , doar in cazuri de securitate si alte minuni , cu acordul operatorului sau fara dar cu o gramada de acte dupa, se face asa ceva de catre organele competente , si nu doar cu provideru de telefonie mobila ai probleme , ci si si cu utilizatorul care daca are o urgenta si nu poate efectua un apel ... e nasol tare .. stiu caz cu om de afaceri in cinema care nu a putut face o confirmare la o tranzactie ( neasteptata ca nu se ducea omu la film cu copii daca stia ) si a cerut despagubire exact cat au pierdut firmele respective la acea afacere si si-a luat banutzul pana la ultimu leu ..edit.. treaba e valabila oriunde oricum ... este ilegal :axe:

Link to comment
Share on other sites

nu cred ca este ilegal.astfel de dispozitive se comerciaza legal.atunci cand bunul simt nu este (sau poate din neglijenta) se folosesc astfel de aparate.sunt mai multe principii de functionare din cate am auzit doar,la cele mai pretentioase nu prea cred ca nu poti efectua un apel de urgenta.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vasile

Este aparat de bruiaj cu o raza de actiune de vro 30m costa in jur de 1000 RON Acele aparate bruiaza semnalul strict pe grecventele care emit telefoanele GSM si CDMA Se folosesc la puscarii, sali de conferinte, etc Nu poti sa dai nici un fel de telefon in raza lui de actiune, nici la 112 si nici altundeva

Link to comment
Share on other sites

Am citit mai sus ptr cel cu cinematograful as avea o propunere:Sa izoleze toata incaperea cu tabla zincata sudata intre ele si legata la pamant , te asigur eu ca nu vei avea semnal la nici un telefon mobil fie el zapp voda cosmos, nici la statii de emisie receptie !!!! si plus de asta iesi mai eftin decat ce a zis Ne`a Vasile sa iei de 10 bulioane o chestie sa bruieze care poate sa te coste mult mai mult sa bruiezi un repetor din zona si te mananca astia cu tot cu cinematograf.Singura solutie si cea mai optima ramane ecranarea zonei cu tabla!

Link to comment
Share on other sites

Guest fstanciu

va rog sa ma ajutati sa scap de aparatul unui mos surd vecin cu mine care ma aduce la disperare.dati-mi un sfat sa ii pot bruia aparatul ala de radio.Va rog

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines