Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

pickit 2


pyu

Recommended Posts

am cumparat PICkit 2 (cu PIC16f887).am instalat MPLAB IDE 7.50, iar la Configure -> Select device la lista de programatoare imi zice ca PICkit 2 nu este suportat...si totusi in pdf-ul de la PICkit 2 Debug Tools imi zice ca poate fi folosisit MPLAB-ul pentru debugging incepand cu versiunea 7.51...stie cineva care-i problema?:prayer: 10x

Link to comment
Share on other sites

Guest Vasile

numai la un singur pic poti sa faci debuging cu ala si sunt convins ca a costat mai mult ca ICD2-u care il vand eu si stie multe... :rock:

Link to comment
Share on other sites

N-am folosit Pickit2, asa ca nu pot confirma din experienta, dar observ ceva chiar din ce ai scris: tu folosesti Mplab 7.50, iar suportul pt. folosirea Pickit drept debugger a fost introdus in versiunea 7.51. Pare evident, gresesc pe undeva?

Link to comment
Share on other sites

totusi am vazut pe net ca poate fi folosit....

ex:

http://forum.microchip.com/tm.aspx?m=24 ... y=𼺦

 

http://forum.microchip.com/upfiles.aspx ... C73591.jpg

 

si orice pic as selecta imi spune ca nu pot face debugging cu PICkit 2 ca nu este suportat...

eu unul chiar nu-mi explic de ce...

 

cristioano, daca nu ma insel suportul pt PICkit 2 a fost introdus cu versiunea 7.4

 

vasile, a costat 160 lei... l-am luat mai mult pt concursul de la microchip&vitacom....

Link to comment
Share on other sites

Da, ai dreptate. Am crezut ca e vorba de PIC16F877. PIC16F887 e suportat ca debugger de MPLAB 7.60 (probabil si de versiuni mai vechi)

nici eu nu m-am uitat atent ca sa vad ca ai scris 877..... :weedman:
Link to comment
Share on other sites

am reusit pana la urma... era din cauza unui soft de pe cd instalat degeaba...mai am o intrebare... cu programatorul inclus in acesti kit pot programa mai multe microcontrolere sau numai pic16f887?

Link to comment
Share on other sites

de ce am luat pickit2 nu mai conteaza.... tot ce vreau acum e sa ma joc cu el....am incercat din mplab sa programez in C.... totul bine si frumos pana la compilare.... imi da o eroare....nu ar fi o problema asta, pentru ca as putea folosi PIC C Compiler... dar m-ar interesa f mult mplab-ul pentru modul de debugging....ma poate ajuta cineva?10x :prayer:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines