Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Asus N53JG

stefan94stefan

Recommended Posts

Va salut

Am si eu rugamintea daca cineva are schema acestui laptop as avea si eu nevoie ca am ceva probleme pe alimentare .

Multumesc!

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stefan94stefan

6

• FLORIN IORDACHE

5

• Florinel TV

1

Pe placa de baza a laptop-ului aveti vreun model sau vreo serie ceva???

Ca poate asa o sa va gasim schema mai usor pentru acest laptop...

Asteptam !!!

Edited by FLORIN IORDACHE

Formatul este DX sau FX ??? Pentru ca de acest format FZ nu prea am auzit pana acum...

O seara frumoasa va doresc !!! Doamne ajuta !!!

Da multumesc frumos , m-am inregistrat pe acel site am luat fisierul dar este in format FZ

Daca ai descarcat schema urco pe un sait de gazduire si pune linkul aici poate mai are nevoie cineva , uite sait de gazduire http://www.filehost.ro/

Am reusit sa o vad dar este doar boardview si nu ma ajuta decat pt a vedea locatia componentelor ..nu si traseele .

Poate se mai gaseste si altceva ..ar fi ideal un pdf cum se gasesc la altele dar n-am vazut deloc si caut si eu de cateva zile bune .

Eu a-si zice sa mai cautati si pe acest link de aici : http://kythuatphancung.vn/forum/index.php?%2Ftopic%2F29897-310-compal-laptop-schematics-complete%2F . Dar totusi eu nu va promit nimic sigur,sigur,okk???

O seara minunata va doresc !!!

Nici urma de acea schema nici pe site-ul spus de dumneavoastra ...

Ok,am inteles,dar alt site-u nu mai stiu....Eu unul am vrut doar sa va ajut,dar daca schema nu este,atunci nu este vina mea.

Dar totusi poate,poate o veni vreun user de pe acest forum cu vreun raspuns legat de schema laptop-ului dvs...

O seara minunata va doresc !!!

Edited by FLORIN IORDACHE