Vlad20 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 (edited) Rasfoiam acum cateva zile o arhiva a acestei reviste, dau peste el in numarul 7 din 92, ma atrage faptul ca pot folosi 3055 de care am cativa de productie autohtona (despre care nu am auzit lucruri prea bune... ) dar banuiesc ca merg folositi si alti. Trenuie sa recunosc, nu prea imi reuseste postarea de poze...In fine Am observat cate erori , si anume L3 este defapt L2, si o parte din denumirile rezistentelor sunt scoase din burta.... Cum nu are bias reglabil inseamna ca trebuies gasite piese la o valoare cat mai apropiata posibil si imperechiate, corect? Pentru tranzitori se poate folosi functia Hfe? Mai sunt si alte erori inafara celor observate de mine? Pcb-ul vazut dinstre partea placata este modificat de mine barbaric in paint Edited January 27, 2017 by Vlad20 Link to comment
vio2007 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Despre acelasi amplificator:http://blog.copcea.ro/files/tehnium/revista/9906.pdf Link to comment
gigel_t Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Construiestel si no sa-ti para rau.Gadesti pe forum si varianta cu mosfet realizata de T.VICOL.Dar eu zic so realizezi pe aceasta. Link to comment
Recommended Posts