Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CI audio alimentat la +/- 50V

Guest Traiann

Recommended Posts

Guest Traiann

Vreau sa-mi construiesc un amplicator 2+1, am facut rost de o cutie in care din pacate imi incap doar transformatorul (toroidal de 2x35v la 8A) ,ampliful de sub (un quad ) si filtrarea ( 2x10.000uf ) plus radiator.Din pacate nu mai am loc prea mult si pentru doua amplifuri cu componente discrete asa ca trebuie sa-l fac pe integrate si sa fie alimentat tot din aceeasi sursa de tensiune, adica 2x50v tot din lipsa de spatiu . Ce integrat audio rezista la 2x50 v si sa fie oarecum performant sau daca aveti alte idei in afara de a monta alt traf sau alta cutie. Pe google am cautat de am bataturi la degete!Multumesc!

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Muzyk_ant

2

• Bujor Stefan

1

Top Posters In This Topic

Daca vrei cu integrate alege un STK , alea au alimentarile la asa tensiuni mari , dar ai putea sa faci in cutie doar finalii si redresarea +filtrare si in alta cutie separat sa pui trafu plus ceva filtraje suplim pt alternativ , cred ca ar fii mai profi decat sa le ingramadesti pe toate acolo, ...cred ca a mai fopst un subiect la fel ....in ce priveste alimentarea in cutie separata si ideea e ca e bine sa aduci in cutia cu finalii tensiunea alternativa nefiltrata si sa pui in cutia cu finalii redresarea+filtrare