Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cod rc bmw


Recommended Posts

Salutare. Am primit un rc auto BMW, sasiu BP3836P6825926. Folosirea mai multor calculatoare bp code calculator a generat insa diferite coduri, toate incorecte, din pacate. As dori sa aflu un cod corect si cu ce tasta se confirma codul. Multumesc anticipat. Cip.

Link to comment
Share on other sites

Salutare. Am incercat 5938, care era scris pe carcasa, drept cod corect, si nu a mers...dupa care am incercat 0313, 4313, 3321, 9837, si m`am oprit, sa nu`l blochez de tot. Cu ce tasta se confirma codul?? Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

intimplator am si eu unul identic ,numai ca al meu e deocamdata defectcodul la al tau cred ca e 4313 validarea posibil sa se faca cu una din tastele cu sageti.sau daca nu tii mai mult una din taste apasatedar te intreb,dupa ce-ai introdus unul din coduri si ai incercat validarea ,ce a aparut pe display?

Link to comment
Share on other sites

eu zic ca 4313 este codul.daca nu merge ma gindesc ca poate a fost modificat de cineva.procesorul se poate citi fara sa fie scos de pe placa deci nu e neaparat sa fie lipituri straine pe acolo .te uiti cu atentie pe pinii lui sa vezi daca se cunoaste vreo urma ceva.eventual daca e vreun traseu care a fost intrerupt(unele procesoare se pot citi numai intrerupind anumite trasee rx,tx,reset..),depinde de interfata folosita.posibil sa-l poti face numai hard :yawinkle:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines