Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer GTT 1200 ???


Stefan

Recommended Posts

doresc sa cumpar acest sub. (GTT 1200 stiu ca nu e ceva stralucit, dar se aude bassul satisfacator, la bani astia.).Doresc cateva sfaturi ,opini ,discuti in general, despre amp. care il va "bubui" . Nu pre am bani sa cumpar un amp calume , si de aceea doresc unul "ieftin si bun " care sa duca subwoofarul in spinare lejer , sau un made home !! Ce imi recomandati ??? ( TDA1562q e bun pentu o duduiala in masina ????,la subwoofarul acesta) :partyman:si poate pun pe amp si doua Sony Explode ca Cd se cam incalzeste !cineva imi recomanda un 2x180W Rms,dar cred ca e mult si pe masina nici nu stiu daca se obtin aceste puteri asa usor! :partyman:

Link to comment
Share on other sites

multumes ionut20 !!! dar am rascolit de 1000000 de ori majoritatea ofertelor. si mac -urile aste nu sunt asa stralucite !!!!! pretul real al amp e de 50 ron (fara carcasa, filtru si alea alea> :partyman:
Link to comment
Share on other sites

o solutie simpla ca si realizare si ca buget e varianta cu tda1562Q, dar la pretul integratului si a restului de piese pt amplificare, se adauga pretului unui radiator, a unei carcase, filtru activ(sau pasiv), eventual un preamplificator, conectori, sigurante .... Daca nu ai nimic pe langa casa, si faci totul de la zero, ajungi pe la 100 ... 120Ron.

Link to comment
Share on other sites

pentru amplificator cu tda1562, vezi ca sunt multe discutii chiar in aceasta sectiunea, despre funtionare si detalii de constructie ;) placa e super simplu de facut, schema pt preamplificator si filtru activ pt subb gasesti la sectiunea de accesorii audio, iar cu ce mai ai pe langa casa te poti descurca ;) vointa sa fie numa

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines