Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

casti intra aurale pana intr-un milion


Recommended Posts

Ar mai fi pe lista Razer ProTone m100 si Sharp HP-MD33 similare cu cele doua de care pomeneai. Din cate "citisem" pe net Razer e similar cu Creativul iar celelalte doua sunt un pic diferite.Eu am CX300 si sunt multumit de ele. Sunetul e influentat foarte mult de adaptorul folosit. In cazul meu, pentru un bass decent sunt nevoit sa le folosesc pe cele mai mari. Chiar daca inaltele sunt cam posace sunetul e placut in ansamblu. Alt lucru enervant e cablul cam teapan, in rest sunt extrem de comode, uiti ca le porti.Daca esti amator de bass uitata-te si la Koss(SparkPlug, Plug si noile aparute). :partyman: De sfatuit te sfatuiesc sa mergi pe Sennheiser. Hmmm. De fapt pe Foster Electric(aici sunt facute CX-urile).

Link to comment
Share on other sites

Am si eu o pereche de Koss PortaPro luate de la DBT. De fapt am apelat la distribuitorul local din Iasi. Pentru Olt vad ca nu au distribuitor deci va trebui sa faci o plimbare in Pitesti(cel mai apropiat distribuitor). Am incercat sa fac comanda pe site-ul DBT insa a fost fara succes si pana la urma m-am indreptat spre distribuitorul local. Pretul a fost cel de pe site.Insa nu stiu cat de fericita ar fi alegerea Plug-ului(Sparkplug). Nu sunt foarte comode. Iar bass-ul e si el cam exagerat(nu inseamna ca e un bass bine definit, doar ca e din belsug). Doar daca ai o sursa de sunet cu bass-ul slabut ar fi potrivite. Personal cu CX300 nu am simtit nevoia de corectii suplimentare pe bass.Daca te indrepti spre Sennheiser, video-s sunt de incredere(testat).

Link to comment
Share on other sites

azi le-am luat si sa va impartasesc primele impresii:Bune:1 nu distorsioneaza nici la volume mari(cel putin la mp3playerul meu deloc)2 constructia castilor propriuzise este impecabilaRele1 firul mi se pare cam tare , nu se indreapta prea usor.2 mufa pare ordinara ca la orice casti din piata si cam firava3 pt mine basul tot este insuficient iar inaltele mi se par ca din niste tweetere dalea piezo de masina;prea tari si accentuate.O sa mai revin si cu alte pareri dupa ce le mai studiez

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

am revenit Dupa ce am avut destul timp sa le ascult nu imi mai vine sa ma dezlipesc de ele.-Desi mufa pare firava pana acum a rezistat la niste zmucituri destul de urate-Sunt foarte confortabile;uiti ca le porti.-Izolarea fonica este buna -Inaltele nu mi se mai par asa artificiale si sunt chiar placute(cred ca prima oara nu erau rodate) - basul nu pare a fi dependent de adaptoare in cazul meu(eu le folosesc pe cele mai mici si bass este suficient)-Am observat ca daca bate vantul afara se aude in casti un vajait suparator in special daca volumul e scazutPer total a meritat investitia ;sunetul fiind foarte placut si redat cu fidelitate(am auzit sunete in melodii ce pana acum nu le observasem)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines