Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Nippon


Recommended Posts

Va rog un dump petru NIPPON CT-2014TXT cu procesor ST9 Monica 1.(il am pe cel de pe master-tv dar nu face ce trebiue.)Stie cineva cum se intra in meniul de programare,din butonul Menu de panoul frontal intra doar in control lumina ,contrast ,culoare ,ceas ...,dar nu si meniul de progamare .Nu am tc originala ,am una STAR 824dar din butoanele ei nu se pot seta programele.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru dump, dar am spus ca nu merge cu acesta luat de pe sit-ul rusesc mastertv.Stiam cum se intra in service,nu stiu ce fac toateoptiunile( eu m-am jucat la 00=raa,01=r,02=g,03=b,06=faza H,07=centrare V, 08=dim V).Dump-ul de mai sus nu are memorate programe,eu am luat de la dumpul tv-ului programele si le-am pus incel rusesc, si tv-ul are valori bune ale luminii,contrastului si culoare, dar se pot modifica doar inspre minus si raman acolo unde le-ai dus, spreplus nu se mai modifica.De asta am cerut alt dump.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines