Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restore windows


Extasy2525

Recommended Posts

Ma intereseaza si pe mine un program sa pot safac restore la windows. Stiu ca Norton Ghost face asa ceva dar nu stiu care versiune. Vreau sa instalez windows-ul si restul de programe si cand vine vremea sa ii mai dau un format, sa nu mai stau sa formatez de tot cal ca imi este lene sa iau toate driverele la rand ca dureaza.....asa ca cu un restore e mult mai usor....ce puteti sa imi recomandati si mie?

Link to comment
Share on other sites

Vezi ce faci cu restore-ul, ca iti va sterge tot ce aveai pe partitia respectiva si iti va face restore dintr-o imagine de partitie pe care ai facut-o in prealabil.Pana aici nimic nou, insa, vei sta de fiecare data sa iti faci update la programele pe care le ai instalate pe hdd, versiunea pe care o vei avea la restore va fi depasita in clipa in care te vei decide sa faci restore; trebuie sa nu uiti sa iti copiezi fisierele din my documents, de pe desktop, diverse chestii pe care le mai tii pe partitia cu windowsul...(se va intampla des sa uiti cate ceva).Norton ghost face asta indiferent de versiune. Eu am folosit o versiune care venea cu norton system works 2002 (sau 2003, nu mai stiu sigur) (instalam doar ghost-ul), apoi o versiune "stand alone" de ghost, pe care o am acasa, salvata pe un cd/dvd (am de cautat, nu gluma). Daca nu gasesti pe nicaieri ghostul, zi-mi :yawinkle: (de preferinta mail pe seara, dupa 10 si ceva cand aproape sigur sunt acasa :smt003 )

Link to comment
Share on other sites

Pai am asa ......Norton Ghost v7.0, 8.0, 9.0, 10, 2002 si 2003. Care versiune ar fi mai buna sa o foloesc pt asa ceva? Si ce vrei sa zici cu versiune "stand alone" ? in leg cu fisierele salvate in My Documents ( care niciodata nu salvez acolo ceva) si cele de pe Desktop stiu care e faza si am grija atunci cand fac format sa le salvez in alta parte :), iar update-uri nu prea fac....singurele programe care imi cer asa ceva sunt antivirusul, winamp-ul, yahoo si cred ca cam atat....restu raman asa cum leam instalat :), deci nu este nici o problema.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines