Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

leduri in boxe?


Guest razvy_me

Recommended Posts

Guest razvy_me

as dori sa pun in interiorul unor boxe niste leduri ... incintele sunt bass-reflex si as dori ca lumina sa se vada prin tuburile de bass...pot sa prind la filtru niste leduri??sau cum sa fac??ms anticipat :partyman: :partyman: :weedman:

Link to comment
Share on other sites

da poti, in functie de puterea amplificatorului si impedanta difuzorului, deci de tensiunea care ajunge pe boxa pui mai multe led-uri in serie legate la difu de bass ca sa se aprinda numai pe bass.Numai ca led-urile au polaritate deci se vor aprinde numai pe o semiperioada a semnalului pe cand un bec se aprinde pe toata perioada.Eu puneam niste becuri de vreo 12V(vezi sa nu fie puternice) de la o instalatie de brad si mergeau bine, se vedeau frumos.

Link to comment
Share on other sites

Cauta pe forum, s-a mai discutat ceva asemanator (cu leduri alimentate direct de la amplificator, prin cablul ce duce la boxa, si mai multe derivatii pe tema asta). Spor a cautat!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines