Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa atx SUNT PREA LENES CA SA CAUT


Postări Recomandate

am o sursa atx model mav-400w-p4 porneste doar 1 sec dupa care se opreste , am desfacut-o s i am obs. ca sub un transistor CET 603 AL placa cu piese este arsa maro spre negru (afumata ) transistorul nu este spart sau pocnit si dupa cum am mai spus sursa porneste 1 sec dupa care se opreste (ma-m luat dupa cooler ) am incercat sursa si in sarcina si in gol si tot la fel face ce zice-ti sa schimb tranzistorul aceela sau ce anume sa masor ma-i departe

 

MODERATOR: VOI INCEPE MODIFICAREA TITLURILOR TUTUROR TOPICURILOR CARE NU RESPECTA REGULAMENTUL. ADICA CEI PREA LENESI CA SA PUNA UN TITLU INSPIRAT, SAU CEI PREA LENESI CA SA CAUTE PE FORUM INAINTE SA POSTEZE VOR PRIMI O MODIFICARE DE TITLU SI EVENTUAL INCHIDEREA TOPICULUI.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Raspunsuri gasesti aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9356

Este asa greu de observat link-ul pentru ca este Sticky si primul pe pagina. :smt006

Daca aveai curiozitatea sa citesti si celelalte posturi ai fi gasit ca sursa se porneste cu o sarcina pe tensiunea de 5v si PS_ON se conecteaza la GND.

Verifica componentele la rece, fara alimentare, este posibil sa gasesti care sunt defecte.

Si nu strica sa schimbi condensatoarele electrolitice care sunt pe langa radiatoare daca nu ai un aparat sa le verifici.

 

Spor la treaba!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări