Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa USB2.0


widoo

Recommended Posts

cumpara placa usb 2.0, si se rezolva...daca se intampla minunea si nu intra in conflict cu cea onboard, cu atat mai bine (unele modele de usb-uri pe pci nu se inteleg cu cele onboard, si cele din urma trebuie blocate din bios...)

Link to comment
Share on other sites

widoo cum ai instalat imprimanta? Asa cum spune in manual, adica bagi cd-ul cu driverele pentru windows, pornesti instalarea si conectezi imprimanta atunci cand iti apare pe ecran un mesaj care te indeamna sa faci asta? Daca intai ai conectat imprimanta si abia apoi ai incercat sa instalezi driverele....teapa! nu o sa iti mearga, windowsul nu o va recunoaste, etc (scrie in manual asta, am testat si eu sa vad daca este adevarat; eu avand un hp psc 1510)

 

Nu are importanta daca tu o conectezi la un usb 1.1. Normal este sa functioneze. Daca din intamplare calculatorul la care ai conectat imprimanta este un k6-2 cu placa de baza cu chipset via mvp3/4, nu iti bate capul cu acel usb deoarece nu functioneaza normal. Curentul pe care il furnizeaza porturile de pe placa de baza este atat de mic incat abia poti sa folosesti (cu intreruperi) un mousse pe usb (cu setarile dezactivate pentru economia de energie pt usb).

 

 

Sfat: Citeste in manualul imprimantei daca este specificat undeva ca NU FUNCTIONEAZA imprimanta pe port usb 1.1. Daca scrie doar ca ESTE RECOMANDAT portul usb 2.0, asta nu inseamna ca nu functioneaza si pe 1.1 (la serviciu am un hp 9800 care merge fara probleme atat pe usb 1.1 cat si pe 2.0, imprimanta luata in decembrie pe la sfarsit)

Link to comment
Share on other sites

Placa mea de baza este Epox EP-8RDAE (Nvidia Nforce2 400), m-am uitat in manualul ei si are USB2.0, dar tot nu merge imprimanta, chiar daca instalez inatai driverul si apoi o conectez cand imi cere installerul. Imi apare un mesaj:"Cannot install this hardware. Printer name is invalid". Am instalat-o si pe alt calculator cu o placa de baza Asus, nu stiu exact ce model si merge foarte bine. Ma gandesc ca o fi vreo incompatibilitate intre imprimanta si placa mea de baza Epox.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines