Guest emyxo Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Salut,fratele meu a luat un tv samsung 32J4500 si la o luna de zile a cazut de pe masa si s-a spart ecranul se mai poate face ceva,alt ecran sau sa-l vanda pt piese?Cam cat ar fi pretul unui display? Link to comment
Guest cata82 Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Pretul display-ului nou este 70-80% din valoarea tv-ului.Daca il vinde pentru piese da-mi un PM. Link to comment
Den Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Sunt cazuri cand se depaseste si pretul de achizitie...cu mult... Link to comment
MISTER BIG Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 La următorul va sfătuiesc sa folosiți funie si noduri marinaresti ha,ha,ha...a fost o gluma de Crăciun f. supărare ! Link to comment
Toni Marginean Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Salut,fratele meu a luat un tv samsung 32J4500 si la o luna de zile a cazut de pe masa si s-a spart ecranul se mai poate face ceva,alt ecran sau sa-l vanda pt piese?Cam cat ar fi pretul unui display? Ce tip de display echipeaza tv-ul? Link to comment
Guest emyxo Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Are display LED Backlit asa vad ca scrie pe site Link to comment
leoncris Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Codul de pe el , nu ... ce scrie pe site Link to comment
Guest emyxo Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Pretul display-ului nou este 70-80% din valoarea tv-ului.Daca il vinde pentru piese da-mi un PM. Zice ca-l vinde cu 350 pt piese,este din oltenita Link to comment
Toni Marginean Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Zice ca-l vinde cu 350 pt piese,este din oltenita Poate functional cu suma asta nu cu ecranul spart! Link to comment
Guest cata82 Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Zice ca-l vinde cu 350 pt piese,este din oltenitaAi PM, mai mult de 200ron nu dau pe el si asta intreg, fara componente lipsa. Link to comment
Florinel TV Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Ai PM, mai mult de 200ron nu dau pe el si asta intreg, fara componente lipsa. Te bagi peste mine colegule eu iam oferit acum 150ron pe el si tu sari direct cu 200ron Link to comment
Toni Marginean Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Ofer 175 lei, nimic mai mult! Ce bine ca nu-i tv-ul colegului nostru care a deschis topicul! Ce ne-am face fara buna dispozitie? Link to comment
leoncris Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Hai ca face 200 , transport ... inclus. Link to comment
iuliantv Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) posibil sa-l fi aruncat de atunci,sau o fi plecat in vacanta cel ce organizeaza licitatia,sau poate patiti ca mine,un un display a carui ,,tipla,, am pus-o pe un tv china am si uitat cum l-o chema,99% ok dar imagine negativa si intoarsa,in menu service nici o optiune de schimbare tip display,de soft sau dump numai vorbim ca nu-i de gasit ,am luat ,,tipla,, si am pus-o pe un ,,hitachi ,, mb82 ,ghinion configuratia pinilor era cu totul inversa,de modificat e ceva de munca si nu aveam chef,asa ca am pus ,,tipla,, inapoi pe tv-ul defect,caz abandonat temporar,e in curtea mea nu a unui client,dupa vre-o 2 zile am gasit prin ce aveam eu si un mb82 pentru acel tip de display,dar chiar i-mi era lene si nici timp nu prea era,l-am tras pe dreapta,acum cca 2-3 zile am gasit pe o..l..x un tv cu ecran spart tot un chinezesc 100 lei cu chassis sis231 dupa cate am gasit pe net ,vanzatorul nu e de meserie si nu am garantia si pretentia sa stie ce display foloseste,asa ca am zis ca-l cumpar la risc o fi ce caut sau nu ofer 80lei sau 100lei daca mi-l aduce acasa distanta 1km max,cu toate ca avea masina nu a fost deacord sa-l aduca,cu toate ca am promis daca e in starea descrisa de el ,il cumpar 100%,atunci am zis ca vin eu dupa el dar ofer 80lei,bineinteles ca a zis ca pretul este fix 100lei,cu toate ca anuntul e trecut ca negociabil,m-am incapatanat si eu cum mie nu-mi da nimeni cat cer pe un produs nici eu nu-i dau cat a cerut ,asa ca i-am urat spor la vanzari, si am abandonat .nici el nu sa lasat mai prejos si a ridicat pretul la 140lei,dupa cca 2 zile a scazut la 130lei,astept pana s-o vinde sau pana va ajunge la pretul meu,sau macar ceva intre pretul meu si al lui initial 90lei deci spor la licitatie si cel mai buna sa castige Edited December 29, 2016 by iuliantv Link to comment
Recommended Posts