Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

focal


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sunt asa scumpe pt ca sunt produse care se adreseaza lumii cu pretentii si cu multi $$$$. Focal e o firma renumita pt prosusele de calitate dar si pt preturile pe care le practica, ea avand propria fabrica ,si din auzite am inteles ca ar cam fi singura din Europa care-si concepe / produce /asambleaza integral produse in propria fabrica.Adica toate produsele autentice care poarta sigla FOCAL sunt garantate, de catre producator ca sunt fabricate in propria fabrica.Multe firme de renume au fabrici de asamblare sau de subanasamble in tari precum China , Taiwan..etc, iar produsele NU sunt unicat ...ele putind fi intalnite si sub marca altor firme.

Link spre comentariu

Ai vreo ideie ce inseamna HI-fi?Sau stii ceva despre competitiile auto SQ? (Sound QUality) Difuzoarele de la focal se adreseaza acelor persoane care vor un sunet cat mai bun cat mai clar cat mai liniar si echilibrat!.Evident..nu e obligatoriu sa participi la concursuri...poti sa fii doar un perfectionist...care vrea ce e mai bun pe piata in domeniul car audio.Cand spui Focal spui calitate dar si pret pe masura.

Link spre comentariu

Pai..stai linistit..,.ca sunt persoane care dau aceasta suma pe niste cabluri....Asta inseamna sa fii audiofil...sa vrei intotdeauna nu neaparat ce e mai scump..ca aia deja e snobism....sa vrei ce e mai bun si ce iti place..mai mult cum suna..

Link spre comentariu

Pai..stai linistit..,.ca sunt persoane care dau aceasta suma pe niste cabluri....

Asta inseamna sa fii audiofil...sa vrei intotdeauna nu neaparat ce e mai scump..ca aia deja e snobism....sa vrei ce e mai bun si ce iti place..mai mult cum suna..

VALEU!!!! :crazy:

 

ia sa le vand shi eu cativa km de cablu... ajung miliardar, ce ziceti??? :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări