Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

focal


pitbull_bog

Recommended Posts

Sunt asa scumpe pt ca sunt produse care se adreseaza lumii cu pretentii si cu multi $$$$. Focal e o firma renumita pt prosusele de calitate dar si pt preturile pe care le practica, ea avand propria fabrica ,si din auzite am inteles ca ar cam fi singura din Europa care-si concepe / produce /asambleaza integral produse in propria fabrica.Adica toate produsele autentice care poarta sigla FOCAL sunt garantate, de catre producator ca sunt fabricate in propria fabrica.Multe firme de renume au fabrici de asamblare sau de subanasamble in tari precum China , Taiwan..etc, iar produsele NU sunt unicat ...ele putind fi intalnite si sub marca altor firme.

Link to comment
Share on other sites

Ai vreo ideie ce inseamna HI-fi?Sau stii ceva despre competitiile auto SQ? (Sound QUality) Difuzoarele de la focal se adreseaza acelor persoane care vor un sunet cat mai bun cat mai clar cat mai liniar si echilibrat!.Evident..nu e obligatoriu sa participi la concursuri...poti sa fii doar un perfectionist...care vrea ce e mai bun pe piata in domeniul car audio.Cand spui Focal spui calitate dar si pret pe masura.

Link to comment
Share on other sites

Pai..stai linistit..,.ca sunt persoane care dau aceasta suma pe niste cabluri....Asta inseamna sa fii audiofil...sa vrei intotdeauna nu neaparat ce e mai scump..ca aia deja e snobism....sa vrei ce e mai bun si ce iti place..mai mult cum suna..

Link to comment
Share on other sites

Pai..stai linistit..,.ca sunt persoane care dau aceasta suma pe niste cabluri....

Asta inseamna sa fii audiofil...sa vrei intotdeauna nu neaparat ce e mai scump..ca aia deja e snobism....sa vrei ce e mai bun si ce iti place..mai mult cum suna..

VALEU!!!! :crazy:

 

ia sa le vand shi eu cativa km de cablu... ajung miliardar, ce ziceti??? :yawinkle:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines