Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
codrut

philips

Recommended Posts

are cineva o schema pentru un tv philips model:21PT5104/1

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca este un sasiu 11ak19;este echipat cu :procesor: VESTEL19V1.OST A14jungle:TDA8840procesor sunet:MSP3400problema este ca nu am sunet la acest tv,si desincronizeaza un pic imaginea in partea de jos unde apare scrisul.pentru inceput as vrea sa incerc cu un continut de memorie pentru ca nu am norma de sunet.daca are cineva un continut de memorie pt acest tv il rog sa-mi dea si mie

Share this post


Link to post
Share on other sites

pe televizor scrie ca este PHILIPSdc nu sunt prea indraznet cu o schema ma puteti ajuta

Share this post


Link to post
Share on other sites

codrut, Pana la urma ai gasit schema de la acest tv? Ma intereseaza si pe mine daca ai gasit-o. Aceste televizoare au fost vandute de o firma din Brasov (General Pyt Group) care este total necooperanta cu clientii. Nu vor sa dea schema si nici nu au ateliere service nici macar prin orasele mari.Mai nou dupa multe reparati la care am supus telecomanda ( RC 1043N) aceasta s-a terminat. Si nici ca am gasit-o undeva de cumparat. Tv. Philips 21 PT 5104/1 este echipat cu: VESTEL 19V1.OFT A14 proc CHN 24 C08 W6 mem MC 44604P sursa TDA 2615 audio TDA 6108 video TDA 8356 baleaj v etc., Se pare ca e un amalgam de componente

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai n-ai citit ce scrie mai sus ?E sasiu de Vestel 11AK19PRO.Schema o gasesti pe toate drumurile.Telecomanda la fel:Vestel cod 2040;2440;1040;1940 etc.In perioada cind General Pyt din Brasov vindea televizoare la greu (aveau magazine in multe orase ) aparuse in presa si la tv faptul ca unii vanzatori de second vopsesc cutiile si rebranduiesc modelele de tv,deci pacaleau clientii.Urmarea:guvernul a bagat taxe vamale barosane pentru toti care aduceau aparatura si electronice second din afara.Pana la coada mai exista firma ? - ca eu unul auzisem ca a falimentat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tv1, Multumesc sincer pentru informatiile date. Totusi acest tv. nu este echipat cu componentele care sunt pe schema placii 11AK19 PRO3 pe care am gasit-o pe net.In alta ordine de idei, habar nu am daca aceasta firma (General Pyt) mai exista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.