Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

șarpanta halei de utilaje


Florin berdila

Postări Recomandate

Florine, e mult prea lunga grinda, iar unghiul mic si el, ca sa o faci dupa sfaturi de pe internet. Nu ai idee ce masa are un strat de 5cm de zapada sau 1cm de gheata, si cum se va comporta acel acoperis.Eu nu mai continui discutia. Oi avea si tu un prieten care cunoaste un inginer, etc.Nu te juca cu viata ta si a altora!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

domnule Thunderer eu la hala am o panta de 10 grade si este dintro apa deci cum intaresc grinda care este lunga de 12 metri si are o inclinatie de 10 grade deaceea va rog mult sami spuneti cum intaresc acea grinda lunga sa nu se mai inconvoaie ? domnule Thunderer eu la hala am o panta de 10 grade si este dintro apa deci cum intaresc grinda care este lunga de 12 metri si are o inclinatie de 10 grade deaceea va rog mult sami spuneti cum intaresc acea grinda lunga sa nu se mai inconvoaie ?

Link spre comentariu

Trebuie să faci o construcţie de genul ăsta(vezi poza ataşată)...altfel o să-ţi cadă tavanul în cap...(nu e de joacă, să ştii!)

Şi aşa e posibil să nu ai pilonii de susţinerea acoperişului suficient de rezistenţi pentru a susţine greutatea tavanului ...mai ales când o fi încărcat cu jumate de metru de zăpadă!

post-175623-0-82006800-1480003968_thumb.jpg

Editat de elmar
Link spre comentariu

In primul link aici, faci trimitere la grinzi triunghiulare din aluminiu cu caracteristicile ;

Truss de aluminiu tri-tubular, lungime de 0.5 metri, latime 29cm, tubulatura principala cu diametru de 5 mm, grosime de 3mm, tubulatura secundara 20 x 2 mm, certificare ISO DIN 4113.

Unitatea de vanzare: bucata

Si daca ne uitam cat costa , ne lasam pagubasi mai mult ca sigur !

Editat de romicap
Link spre comentariu

Mai lasati-o ursului de inginerie ca altii au ajuns pe Marte si fara sa fie injineri.

Uitati aici ce performante se ating daca ai credinta. Cititi printre randuri, ignorand caracterul rau voitor al articolului.

 

http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/roman-acuzat-de-agentia-spatiala-italiana-ca-e-responsabil-pentru-prabusirea-unui-modul-pe-marte.html

 

Pentru hala-sopron solutia e un popa bun si sfestanie.

Link spre comentariu

Voi aveti o obsesie cu nea nicu asta. Pe mine ma chiama .. Vreti sa spuneti ca seful Agentiei Spatiale Romane e un ignorant ? E roman cu care ne mandrim.

Ati descurajat omul, cum sa nu fie bine daca e serios, sau macar pare serios ? Eu cred ca a inteles ca din doua profile din alea, niste zabrele si un sudor bun isi face o grinda ca lumea si repeta in functie de cate grinzi are nevoie. Mare smecherie.

Link spre comentariu

NIci eu nu am făcut mişto....

Eu ti-am spus de zăpadă de o jumătate de metru pe acoperis...şi că ar putea să-ţi facă probleme!

Dar trebuie să ţii cont şi de dilatarea/contractrea termică a elementelor(grinzilor) metalice...că poate să spargă pilonii de susţinere (dacă sunt din beton armat) şi poate să rupă sudura dacă sunt piloni metalici.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări