Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Terapia prin campuri la tensiuni mari


Recommended Posts

De ceva vreme am tot citit despre o terapie cu campuri magnetice/electrice pulsatori la tensiuni de ordinul KV.

 

Mai recent am vazut o emisiune cum ca celulele corpului uman au un potential electric undeva la -35mV pentru copii care cresc la orase iar copii de la tara avand acest potential celular mult mai mare ( pana la -90mV ). Un tanar adult are deja -25 mV in mediul de la oras in timp ce tinerii de la tara se pare ca ajung la -50mV.

Daca avem un accident, pentru ca tesutul sa se poata regenera in conditii optime avem nevoie de un potential membranar de -50 de mV. Daca nu avem acest potential regenerarea este mai lenta. Acum intrebarea mea se pune .... cei de la oras daca nici cand sunt copii nu au acest potential cam pe unde suntem ?

Spre batranete acest potential scade pe la doar -15mV. Sigur ca acest potential afecteaza si sistemul imunitar dar cu cat acest potential este mai mic cu atat celulele noastre nu mai functioneaza atat de bine si sunt mai bolnavicioase.

Daca celula nu mai are potential negativ se instaleaza cancerul.

 

Daca dam mana cu un prieten care are un potential mai mare decat noi, acest potential tinde sa se egalizeze intre cele 2 persoane ca in principiul vaselor comunicante. Sigur doar din cauza unei strangeri de mana nu o sa fie un transfer de energie prea mare. Dar daca persoana respectiva ar da mana zilnic cu cateva zeci de persoane bolnavicioase oare ce s-ar intampla ?

 

 

 

Cam acelasi principiu ca si in cazul strangerii maini cu o persoana mai sanatoasa, ar trebui sa se aplice si in cazul acestei terapi doar ca in acest caz potentialul mai mare il are bobina sau device-ul care ar genera un camp de 9 KV.

 

Ce parere aveti ?

Edited by allez001
Link to comment
  • 9 months later...
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest superman_2002

Parca potentialul transmembranar este de -75mV... Oricum, exista asemenea aparate. Unul, aprobat de FDA in USA, pentru tinerea sub control a cancerului celulelor gliale (adicatelea un cancer la creier). Tine cont, am spus "tinerea sub control" nu "vindecare". Partea buna este ca atat timp cat electrozii sunt purtati in permanenta pe cap si aparatul are baterii si nu se defecteaza, cancerul este stopat din evolutie (este una din cele mai agresive forme de cancer). Partea proasta este ca trebuie sa te tunzi zero (chel pe romaneste dar cand te pricopsesti cu o asa boala, sa ai parul lui Bobby Ewing din scanDallas e chiar un moft), sa porti in spate un rucsac cu baterii iar noaptea sa te conectezi la cele stationare si sa le pui la incarcat pe cele din rucsac, sa porti electrozii aia pe cap - sunt inglobati intr-un fel de casca de baie lipita de scalp. Da' ce nu face omul pentru viata sa?

 

Uite si un link, cu ceva mai "digerabil", bineinteles ca autorul nu sustine ca trateaza ceva, FDA-ul ar sari imediat pe el, a avut de-a face cu multi sarlatani:

http://dansenhancerweb.com/

 

P.S. Primul device de care am pomenit este autorizat de FDA, functioneaza cu campuri electrice HV (inalta tensiune), electrozii sunt foarte bine izolati in casca

aceea, nu ating direct scalpul, este aplicat doar campul electric creierului. Din pacate, prin nefolosire chiar si temporara - nu am idee cat, ore probabil,

cancerul isi reia evolutia, aceasta fiind stopata doar pe durata folosirii device-ului:

 

http://spectrum.ieee.org/the-human-os/biomedical/devices/brain-cancer-patients-survive-longer-by-sending-electric-fields-through-their-heads

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines