ionutz1971 Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 (edited) Salut ....am un iphone 3G si s-a rupt folia de la casca...problema ca bucatica rupta a ramas in conector si nu stiu cum o pot scoate..cunoste cineva vre-o solutie? Edited November 23, 2016 by ionutz1971 Link to comment
gabiz_ro Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Din foto nu se vede prea bine. Partea neagra a conectorului este rabatabila,ridici de ea cu ceva mai lat (ceva subtire si forta o poate rupe sau desface din sistemul ei de prindere) Se ridica la 90 grade,apoi cu o penseta extragi bucata ramasa.Daca nu ai de ce prinde e mai greu incearca alta unealta,un ac,varf de lama bisturiu etc. Principiul e la fel ca aici la 0:12 Link to comment
ionutz1971 Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 gabiz_ro din pacate bucatica a ramas in interior si nu se vede nimic in afara..am scuturat de ea cu bucatica aia ridicata la 90 grade dar fara nici un efect ...este foarte dificil sa gasesc ceva care sa intre acolo fiind foarte subtire ... Link to comment
maryuss2011 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Cu un mic aspirator pe usb? Link to comment
bugytech Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Cel mai simplu dai jos conectorul si pui altul recuperat de pe alta placa. Asta daca ai scule si ceva experienta... Link to comment
cristiaCT Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Cu varful de la un bisturiu scoti foarte repede banda. Link to comment
Recommended Posts