Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Guest tyrystor

Climatronic defect

Recommended Posts

Guest tyrystor

Sal, am un audi A4 1995, cand l-am cumparat ... nu am verificat climatizarea ... :( nu pot comuta : aer cald -aer rece, dezaburire. L-am dus la service au schimbat pe acolo ceva integrate si tot nu functioneaza. Verificat pe computer climatronicul e ok. Aveti ceva sfaturi sa-mi dati?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe "la service" probabil ca n-au schimbat nimic. Nu-mi imaginez un service auto care schimba... integrate.Daca esti dispus sa platesti, du-te la un service adevarat si iti vor schimba ce trebuie (sau poate chiar mai mult, oricum va costa probabil destul de mult).Faptul ca "computerul" indica OK inseamna ca problema e in partea de actionare (circuitele de comanda) sau comandata (adica agregatul propriu-zis).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tyrystor

ms de sfaturi, am fost la un service "respectabil", mi-au procurat un alt "climatronic" - 600 eur + manopera 80 eur ... si tot nu functioneaza ... mi-au spus ca e prea complicat si ca nu mai e de competenta lor... "cei mai buni electricieni ... " :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tyrystor

Sal, ma gandeam ca poate e careva mai priceput care imi poate da ceva sfaturi ... sau sa ma indrume la un electrician priceput, ca de dat bani fara sa rezolv nimik sunt satul ... ms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

problema ta este actuatorul voletului de temperatura aer - probabil ars/gripat sau in cel mai fericit caz un contact aiureatreaba asta am patit-o pe Alfa mea la actuatorul voletului de distributie aer - indiferent pe ce pozitie dadeam aer tot pe unele prize veneacu ajutorul manualului de service l-am identificat si "blocat" pe o pozitie care distribuie aer pe unde trebuie (asta pana il inlocuiesc)din pacate nu am manualul pentru masina ta (de fapt pentru nici un VAG :yawinkle: ) - incearca pe vwforum - poate are careva

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,Am reusit sa rezolv "problema": trebuia un alt tip de climatronic fabricat pana in anul 1997, eu avand unul din 1998 ce nu se potrivea cu masina. Si era deconectat senzorul de inalta presiune ... Sper sa ajute pe cineva.O zi buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.