Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema DVR MAZI


Postări Recomandate

Buna seara, am incercat sa upgradez un sistem format din 8 camere MAZI hdtvi cu adaugarea a inca 2 camere hikvision TURBO HD 720. A fost imposibil sa apara ceva pe ecranul monitorului pe cele doua camere...NO VIDEO! DVR ul este un model MAZI 1640T htvr. Din ce am citit pe pagina producatorului, suporta camere ,720,1080 in tehnologia HDTVI! Din cate cunosc, este acelasi lucru cu TURBO HD,compatibilitate 100%. Insa n am reusit sa fac sa apara imagine pe canalul respectiv al DVR ului, unde sunt conectate cele 2 camere HIKVISION conectate ulterior! camerele Mazi sunt full hd, cele hikvision doar HD..In meniul DVR ULUI, nu este nici o setare in care sa stabilesc eu tipul conexiunii...FULL HD, HD sau ANALOG,banuiesc ca recunoaste automat! ..sunt blocat.. orice sfat e binevenit! precizez ca, cablajele si alimentarile sunt, balunurile de asemenea, ok!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

in nici un caz! montez de atatia ani camere de supraveghere incat stiu cum se vede o camera full HD fata de una ANALOG! camerele care sunt acum functionale,cele MAZI sunt full HD! in plus meniul DVR ului imi arata clar ca rezoluria este 1080p la info! aici e link ul cu DVR ul in cauza http://www.mazisecurity.com/products.php?act=productpage&focat=11&alkat=113&product=HTVR-1640LT.html

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am montat camera ALL IN ONE am setat o pe TVI si a mers imediat! cred totusi ca am omis ceva in setari la DVR de nu a mers HIKVISIONUL. diferenta era ca una era 720p alta 1080. culmea e ca si pe ANALOGIC a luat o imediat, cand am setat din joystick ul camerei fara sa setez ceva la DVR!

Editat de cristi71
Link spre comentariu

am descoperit totodata ca softul este absolut identic cu cel folosit de cei de la HIKVISION,inclusiv cel de aplicatii de mobil,IVMS,numai ca scrie MAZI cand se deschide!!!!, inca odata nu mi pot explica de ce modelul de camera hikvision nu a mers...le am montat in alta parte si merg perfect! cele 2 camere ALL IN ONE sunt model SAFER, deci no name, full hd setate pe TVI.

Editat de cristi71
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări