Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este necesar sa se infiinteze o noua asociatie a colectionarilor de radio?


viopa

Recommended Posts

Buna ziua!

Cred ca intrebarea poate fi extinsa , anume , simtiti nevoia unei alternative la asociatia existenta ? Va multumeste modul de administrare,conducere, prezentare, verificare si tot ceea ce ar trebui sa contina o asociatie in acest domeniu? Cum credeti ca este corect sa functioneze o asociatie cu acest specific?

Legea fundamentala a tarii, respectiv Constitutia Romaniei , nu ingradeste dreptul cetateanului de a se asocia si nici de a ramane intr-o asociatie daca acesta nu o mai doreste . Ba mai mult, poate orice cetatean sa atace in instanta existenta acelei asociatii daca constata/considera ca nu isi atinge scopul pentru care a fost creata ,conform statutului si al denumirii.

Intrebarea se adreseaza persoanelor ce au colectii, sunt cunoscuti ca colectionari, atat membrilor asociatiei colectionarilor de radio cat si celor ce nu sunt membri.

 

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Răspunsul la întrebarea lansată este: DA! Cu cât sunt mai multe asociaţii cu atât membrii se pot regăsi după diverse criterii de asociere, obiective propuse etc.

 

Ceea ce este un impediment major, cred, este costul mare de infiinţare şi de menţinerea funcţionării.

Pot fi înfiinţate şi cluburi de colecţionari care nu implică costuri.

 

Doresc succes tuturor celor care doresc sa facă ceva pentru istoria patrimoniului radiotehnic românesc şi vă asigur de tot sprijinul meu.

Link to comment

Dintotdeauna concurenta a fost benefica,poate fi si in cazul aparitiei unei forme de asociere a pasionatilor de apartura vintage in speta radioreceptoare de epoca,ca alternativa la cea existenta.Poate un alt format mai restrans decat cel al asociatiei infiintata de domnul Visky ar fi mai potrivit.Depinde ce se vrea,grup public pe facebook cu acces controlat,blog,site(presupune cumparare de domeniu,gazduire,administrare) si inca ceva,esential,colectionari,pasionati, care doresc sa se implice si sa activeze intr-o asemenea asociatie.Lucrurile nu sunt deloc simple chiar daca nou infintata asociatie ar beneficia de sprijinul si experienta neconditionata a domnului Visky.Succes si din partea mea!

Link to comment
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines