Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 10w iprs baneasa

Guest electronistulfernando

Recommended Posts

Guest electronistulfernando

Salut electronisti as avea ceva de discutat cu marii electronisti despre acest kit

Nu gasesc pe site.ul Mivarom.ro rezistentele care sunt cu virgula dar nici cele fara virgula.

avet schema aici: https://roelectronica.blogspot.ro/2015/06/kit-iprs-baneasa-b-8109-amplificator.html

eu am facut cablajul si am gasit doar condensatorii de micro si nu pe cei de Pico daca as putea sa.i inlocuiesc si pe acestia .

eu am facut si cablajul, am cumparat tranzistorii finali 2n3055 si prefinali bd135 si bd 137 si bc 171 in loc de bc172.

Va rog sa ma ajutati si pe mine

Cu stima si respect Fernando.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan_bogdan889

1

• VEF

1

Top Posters In This Topic

Se gasesc pe mivarom toate piesele de care ai nevoie . Se gasesc si condensatorii aia doar ca acum au lipsa stoc atenti la rezistentele alea de 0,47 ohmi ca trebuie sa fie de inim 2-3w . In locul lui R4 se poate pune un semireglabil asa se poate regla tensiunea mediana mai usor .

Daca esti din Bucuresti, iti dau eu toate componentele gratuit, mai putin semireglabilul si BD-urile.Imi lasi PM cu lista de piese, numai daca ridici personal componentele.

Edited by Guest