Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calcul incinta subwoofer


Recommended Posts

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu fa incinta aia...Sau celputin nu asa cume ste in desen. Este un folded horn ( un fel de horn dinalceal cum au driverele de inalte, numai ca cu alta gemoetrie, impaturit ) numai ca in desen este complet aiurea desenat. Sin in plus, sunt destul de greu procurat difuzaore care sa lucreze cum trebuie in aceste incinte. Sau cu alte cuvinte trebuie sa sti toti parametrii difuzorului si dimensiunile exacte ale incintei ca sa sti daca functioneaza corect sau nu. Sfatulmeu este sa faci o incinta obisnuita ( bass reflex/compresie ).

Link to comment

Conteaza foarte mult toate datele pt un astfel de proiect.

Spune cati bani ai pt ca, daca ai fonduri mari iti recomand sa incerci urmatorul proeict:

 

http://www.speakerstore.nl/index.php?l= ... cumentID=0

 

Difuzorul il poti procura prin comanda de din afara ( soar suntem in UE, deci nu va fi o problema ). Incitna este mai greu de construit, dar rezultatul este epste masura ( 2 astfel de incinta sunt mult mai capabile comaprativ cu un sub bassrelfex cu 2 difuzoare de 18" ).

Link to comment

Mersi pt. link radue :yawinkle: Realizarea incintei nu este o problema prea mare pt. mine.Difurile sunt un pic cam scumpe dar cu putin efort se poate rezolva.Este exact incinta din discoteca de care am pomenit mai sus doar ca acelea erau pe 18"

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines