Guest Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Va invit sa testati site-ul de la adresa: http://swap.yo9hsw.ro/ Link to comment
yo4avd Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Am incercat,dar nu se poate accesa. Link to comment
Guest Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Am incercat,dar nu se poate accesa.Explicati-mi unde v-ati impotmolit. Eventual pe mesaj privat. In limita timpului voi incerca sa pun un link catre o pagina cu explicatii detaliate de utilizare.Un fenomen pe care l-am observat este caderea serverului web pentru cateva minute, dar mi-e lehamite sa ma tot cert cu cei de la suport tehnic.Nu se intampla des, dar e destul de neplacut.73! Link to comment
ghimpe-- Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Explicati-mi unde v-ati impotmolit.[...]Un fenomen pe care l-am observat este caderea serverului web pentru cateva minute, [.....]Eu unul cam pe acolo m-am impotmolit, nu am putut accesa serverul niciodata... :smt005 Link to comment
Guest Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Eu unul cam pe acolo m-am impotmolit, nu am putut accesa serverul niciodata... :smt005Asta e mai greu de crezut, prin natura profesiei folosesc un PC conectat la internet o mare parte a zilei :weedman: Link to comment
ghimpe-- Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Am incercat atat cu Opera cat si cu IE, si cu si fara firewall. Nu vrea... Pinging http://www.swap.yo9hsw.ro [89.36.21.194] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. As incerca si printr-un proxy, dar nu am atat vointa Link to comment
Guest Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Mai incearca, ti-am spus ca stiu de problemele de hosting. Accept cu cea mai mare placere o oferta de hosting gratuit pe minim o legatura T1.In ping-uri vrei a ne bate? Link to comment
Recommended Posts