Barbu Andrei Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Poate daca ai si traduce ce ai scris, ai primi vreun sfat. Eu am citit de 3 ori postarea, dar nu am reusit sa inteleg decat ca ai taiat cercuri de 450mm. Restul e indescifrabil. Sau e vreun mesaj codificat ? Link to comment
TEODOR GUTA Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 (edited) Pe 25.04.2020 la 1:52, dj_ando_83 a spus: Poate dacă ai și traduce ce ai scris, ai primi vreun sfat. Eu sunt citit de 3 ori postarea, dar nu sunt reîncărcate în valoare de 450 mm. Restul e indescifrabil. Sau e vreun mesaj codificat? Nu înțeleg de ce a apărut postul asa. Îmi cer scuze. Am de tăiat tabla de 1 mm grosime. Ii dau x, y, z, 0, mașina își incepe ciclul normal, dar problema este ca doar gaureste materialul apoi se stinge torta. Sunt nevoit să revin la ultimul z 0 pentru a putea tăia piesa. Care ar putea fi problema? Edited April 26, 2020 by TEODOR GUTA Link to comment
nickrvl Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 Curentul prea mare probabil, plasma gaureste materialul dar gaura e prea mare si se pierde contactul electric astfel plasma sesizeaza ca a iesit din material si se stinge... Sau timpul prea mare de "delay" dupa gaurire sau timpul de gaurire prea mare.... toate astea functie de soft. Link to comment
TEODOR GUTA Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Și de unde pot regla acel delay? Link to comment
nickrvl Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Din softul care genereaza toolpath/gcode ...... Link to comment
TEODOR GUTA Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 28 minutes ago, nickrvl said: Din softul care genereaza toolpath/gcode ...... Mai exact din lazycam? Link to comment
nickrvl Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 (edited) Nu-l cunosc, eu folosesc SheetCam si in cazul meu se poate modifica de aici: Edited April 30, 2020 by nickrvl Link to comment
Oliver2026 Posted November 26, 2024 Share Posted November 26, 2024 Dan, ai un controler dedicat pt pulsuri sau folosesti tot Mach3 sa genereze pulsurile ? Link to comment
Recommended Posts