pitbull_bog Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Mi'am achizitionat un Phonic max 2500 (2*500w 8 ohmi, 2*750w 4 ohmi) :crazy: si nu am la ce sa il testez deocamdata, doar o pereche de boxe la 60 w @ 6 ohmi. Pot folosi aceste boxe sau este vreun risc (la volum mic bineinteles)? Multumesc anticipat. :partyman: Link to comment
adi_0106 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Mi'am achizitionat un Phonic max 2500 (2*500w 8 ohmi, 2*750w 4 ohmi) :crazy: si nu am la ce sa il testez deocamdata, doar o pereche de boxe la 60 w @ 6 ohmi. Pot folosi aceste boxe sau este vreun risc (la volum mic bineinteles)? Multumesc anticipat. :partyman: daca boxele chiar au 60 W RMS - poti sa bagi din statie si 120 W pe timp scurt fara sa scoti fum din ele nu iti fa griji cu impedanta - esti in intervalul optim Link to comment
zal Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Daca ti-e frica poti sa intercalezi pe cablu un divizor 1/10 (din cite 2 rez) in functie de impedanta de intrare a amplifului. Link to comment
pitbull_bog Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 Le-am testat :rock: Cu hi pass setat la 50 hz ... mai mult de 1 treime nu am putut da ca deja faceau urat. Plus ca nu am avut mixer, sau player, iar cu semnal luat din calc, placa de sunet integrata :| va imaginati cat de tare putea sa sune. :rolleyes: Oricum cand ajunge importul de difuzoare p.audio, ma apuc de 2 fullrange-uri cu hp15s + pad52 si un BPH cu hp18s sau c18 650 el, inca nu is hotarat. Ce ziceti merita diferenta de bani intre astea 2 ? Link to comment
crexy Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 BPH cu hp18s sau c18 650 el, inca nu is hotarat. Ce ziceti merita diferenta de bani intre astea 2 ?eu zic ca merita...dar iti spun de pe acuma....o sa fie foarte greu bph-ornul si mare....insa performantele o sa fie pe masura Link to comment
pitbull_bog Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 inca o intrebare :rolleyes: daca pun pe un canal acele boxe de 6 ohm in paralel si pe celalat in woofer de 8 ohm, are ceva? Link to comment
Guest donpetru Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 cele de 6 ohmi le inseriezi si le conectezi la un canal si la celalalt canal woofer-ul de 8Ohmi. Nu de alta, dar daca le conectezi pe cele de 6Ohmi in paralel...bingo...in cateva ore, daca nu exagerez s-ar putea sa faca urat tare Phonic max 2500 chiar daca nu il dai la maxim. Mai bine, pt orice eventualitate, monteaza boxele de 6Ohmi in serie precum ti-am spus. Link to comment
pitbull_bog Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 da dar nu are nimic daca le inseriez pe cele de 6 ohm .... eu stiam ca nu e bine sa inseriezi boxe cu filtre pasive in ele. (is niste boxe de combina de 50 w) Link to comment
Guest donpetru Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 da dar nu are nimic daca le inseriez pe cele de 6 ohm .... eu stiam ca nu e bine sa inseriezi boxe cu filtre pasive in ele. (is niste boxe de combina de 50 wNu e bine sa inseriezi boxe cu filtre pasive in ele ? Apropo, ai desfacut boxele tale de la combina, cele cu impedanta de 6Ohmi, sa vezi ce "filtre pasive" au ? Dupa ce o sa le desfaci o sa vezi ca merg fara probleme inseriate. Asa ca, bafta la desfacut, daca tot esti curios. :smt005 P.S. Filtrele pasive de ord. 2, 3 si 4 cu schimbare de faza nu sunt recomandate sa fie inseriate. Acestea nu intra in discutie in cazul tau. Link to comment
pitbull_bog Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 Le-am pus in paralel si au mers fara nici o problema 24 de ore incontinuu ... Nu are rost sa ma apuc sa ma cert cu tine, dar nu mi se pare normal sa vii sa ma iei asa peste picior ... ps: boxele nu erau a mele numai wooferul, sunt ale unui prieten cu care am fost de 1 mai, deci nu imi pot permite sa i le desfac ...O zi buna !!! Link to comment
tv1 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Service manual Phonic MAX860_1500_2500 power amplifier aici: http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=266.0 Link to comment
tv1 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ba este,citeste mai intai ce scrie in topul paginii(in linie cu bara de cautare).Daca nu ai acces acolo fac pentru tine upload aici. Link to comment
Recommended Posts