Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema la download

paun nelu

Recommended Posts

am scimbat sistemu datorita unui virus-acum cind dau download pe forum unde sint fisierele arhivate rar , imi deschide numai niste heroglife probabil cod asci sau alt cod [nu sint expert in asa ceva] , in schimb pdf - uri deschide normal sau altceva, din ce cauza ? am gresit ceva ! am bagat win.xp profesional si sp2 de la altcineva[daca ajuta cu ceva] ce sfaturi imi dati?

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• paun nelu

6

• Tavi

2

• ph3e4r

2

• fulmoon

1

Top Posters In This Topic

Cand dai click pe arhiva ti se deschide in browser si din cauza aia iti apar "hieroglife". Incearca sa dai "Save target as..." si io sa vezi ca merge.

ok, sa rezolvat in parte , acum nu pot salva spre exemplu" revista depanatoru sau dump" imi deschide la fel , inainte de a schimba sistemu imi aparea cind dam clic o fereastra cu a salva a deschide s.a.m.d ; acum cei fac? scuze nu ma cam pricep , prima a mers.

Este problema de browser (uneori de tipurile MIME, setari ale serverului de web, dar nu te priveste).Schimba browser-ul sau foloseste cum ti s-a spus, Save As.Vezi ca e un topic cu browsere de "top" asa ca inspira-te de acolo.

pai ti s-a spus : click dreapta si " save target as "

la dump si manuale servis s.a arhivate rar nu =mi apare apare cind dau clic dreapta "save target as"
  • 2 weeks later...

am incercat cu alte browsere ,dar tot nu deschide;mi-a spus cineva sa instalez irfan wiev si va deschide dar degeaba.intreb si eu : e posibil sa fie din sp2 , sau win. pe care l-am pus? :smt024

eu cred ca un soft, sau tu, fara sa-ti dai seama, a dat peste cap asocierile de fisiere...ai winrar instalat??sau alt program de dezarhivare?? (sp2-ul stie nativ sa dechida doar zipuri...)

Salutai asociat probabil notapadul fisierelor cu extensia .rar sau .zip sau ce incerci tu sa deschizi.Cauta o arhiva .rar apoi da click dreapta pe arhiva open with si chose program si cauta un dezarhivator.

E rar instalat , si am incercat mai multe arhivatoare; nu poti da clic dreapta sa poti deschide cu rar , sint fisiere rar de pe forum si cum am mai spus un exemplu "download depanatorul "http://www.schemetv.ro/ .de ce spun ca poate fi din win. instalat de mine ; sa intimplat si la un alt calculator unde am instalat acelasi win.si dupa citeva zile s-a cumparat win. licentiat"pentru firma"si a mers fara problema.Nu gindesc faptul ca-i cu licenta si numai simplu motiv ca-i altu ,are ceva in plus ce win. pe care l-am avut pus anterior nu are! ce, nu cunosc!!!! rezolvarea ar fi simpla ,dar va ramine fenomenul necunoscut.