paun nelu Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Am un tv tfk . are defect procu tmp 47 c634n-2691 , a fost ars la o fluctuatie de tensiune . rog daca are cineva schema cu partea de procesor.o zi placuta/ MERSI MULT! [email protected] mi-a cerut cineva pe pm. acest manualul servis , scuze ca nu l-am trimis dar am avut calculatoru virusat si i-am pierdut adresa -luati-l de aici. Link to comment
Tavi Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 音乐资源区 :smt017 音乐视听, MV论坛,在此提供了大量的 音乐档案, 喜欢音乐的朋友都可以在这里面来互相交流! :smt102 Link to comment
paun nelu Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 音乐资源区 :smt017 音乐视听, MV论坛,在此提供了大量的 音乐档案, 喜欢音乐的朋友都可以在这里面来互相交流! :smt102noua schema de TFK in viziunea moderatorului de pe forumul "DEX" MERSI MULT ! pt. ajutorul dat in tainele noii electronice "explificative ale limbi romane" -nu credeam ca trebui desenat ceva -dati in regulament- daca nu, vin la VALCEA sa mi-l explicati, ca eu personal nu va mai inteleg , esti dus rau frate ; astai moderatoru!!!! imi pare rau ! pe bune , v-am respectat ,si sincer imi pare rau ........as avea mai multe ,...dar ...scuze !.. pt cine va mai citi ! o SeArA BuNa ! Link to comment
Tavi Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 era o gluma , stai linistit , daca nici atat nu te-ai prins ....iar asta cu " v-am respectat " dupa ce imi spui " esti dus " , hmmm ...o sa te ignor total de acum inainte , bafta in activitate ca ai nevoie Link to comment
Recommended Posts