vio_gl Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 am 2 teewtere sony de 50wrms si vreau sa stiu cum le pot lega sa am 100w rms fara sa le ard .eleau fiecre cate un condensator de 3,3micro nepolarizat Link to comment
Guest donpetru Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 O solutie ar fi sa le inseriezi ambele tweetere. Condensatorul care polarizeaza cele doua tweetere, in acest caz trebuie sa fie de doua ori mai mic decat valoarea pe care o avea fiecare tweeter. Astfel, prin inseriere, tweeter-ul echivalent va suporta o excursie mai mare de tensiune pe el. Totusi, ...chiar nu poti sa-ti cumperi unul nou ? Link to comment
vio_gl Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 ba da dar asttea se aud super Link to comment
Bogdi16 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Puterea unui driver, tweter,inalta (spunei tu cum vrei) difera in functie de frecventa la care este folosit. Link to comment
stefanev Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 ai mai multe detalii despre tw astea? ca daca au 100W si SPL peste 100db la 1W nu ai unde sa dai atat in casa ca iti crapa urechile. Le-ai ascultat la puterea lor si vrei mai mult ? Link to comment
Recommended Posts