Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Paginile web se incarca greu

gabi amariucai

Recommended Posts

Bunaziua  am si eu o mica problema dar nu ii dau de cap am achizitionat un laptop nou si in magazin nu am observat ca are placa doar de 100mb/s        asa ca ajung acasa conectez laptopul la net prin fir si descopar ca viteza mea nu trece de 100mbp/s asta nu ar fi o problema dearece nu prea descarc de pe net si nu prea am nevoie de vuteza prea mare culmea este ca se incarca greu paginile web dowlandul sta bine pe torrent trece de 11MB/s problema este incrcarea grea a paginilor web am icercat toate browserele posibile dar degeaba. Aveti vreo idee car ar putea fi problema ?

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabi amariucai

13

• maryuss2011

2

• modoran

2

• dany_cta

2

In nici un caz nu e de la conexiunea de 100 mb la internet, la mine tot atata e si "zboara". Problema poate fi rezolvata cu un SSD sau o aplicatie gen RamDisk pentru a muta cache-ul in RAM.

Nu ai nevoie de mai mult de 4Gb RAM ca s? func?ioneze bine un laptop, altele sunt cerin?ele ?i poate are probleme cu re?eaua de fapt.

100mbps este mai mult decat de ajuns, nu observai nici o diferenta daca era mai mult.

Da-ne mai multe detalii.

Cum se comporta cand incerci sa deschizi o pagina ?

Ce mesaj apare jos in browser cand astepti ?

Ce browser folosesti ?

Ce tip de conexiune si pe aceeasi conexiune ai alte calculatoare care merg bine ?

Incearca sa setezi un dns fix pe calculator 8.8.8.8

Incearca alt browser cum ar fi google chrome sau mozilla firefox.

Scaneaz? de virusi, malwere, curata istoric, cache, si tot ce mai are vechi in cap. Folosesti router? Scoate-l. Fa proba fara. Ai cablul c?lcat,

Edited by Guest