Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selfie stick cu fir

gabypyly

Recommended Posts

Buna ziua ,

am un selfie stick cu fir si nu vrea sa functioneze, l-am desfacut si intre mufa jack ce intra la telefon si butonul de pe baston este un SMD (tranzistor sau integrat) nu stiu exact ce este. Este notat JZ03 .

Poate stie cineva mai multe informatii despre componenta sau conexiunile , ca nu a functionat niciodata. Firele nu sunt intrerupte.

Orice raspuns este de ajutor.

Va multumesc anticipat.

post-249750-0-46638600-1477148411_thumb.jpg

Edited by gabypyly
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabypyly

6

• validae

2

• Marele Savant

1

• elmar

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Probabil c? selfie stick-ul nu e compatibil cu telefonul...Nu cred c? acel tranzistor e defect...doar,dac? a fost defect din fabric?(m? refer la tranzistor)

Edited by elmar

Am incercat la mai multe telefoane , sa nu fie compatibil cu nici unul ? E adevarat ca este "no name" . Nu stiu sigur daca este tranzistor , capsula este cea din atasament , pe placa e notat U2. Poate gasesc mai multe date despre el.

Am gasit un catalod cu marcaje SMD.

JZ  BAW156 Si-diode Dual, Sw, 82V, 160mA, 250mW, 3pF, 3?s SOT-23 16df 3a - Mot

La masurare una dintre diode este intrerupta.

Pune doua diode rapide in locul acelei duble diode si vezi daca functioneaza.Cauta si pe net schemele stick-urilor astora, sigur gasesti ceva.

Am pus DAP222 dar tot nu merge. BAW156 este Low-leakage double diode si DAP222 este Dual Switching Diodes . imi puteti spune un echivalent pentru BAW156. Schema nu am gasit nicaieri.

Am incercat si eu 2 bete cu 2 telefoane diferite. Nu s-au pupat nicicum. Poate o trebui sa faci ceva setari in telefon? Eu am renuntat la idee. Am mai vazut la cineva care nu functiona batul, il folosea doar ca prajina, telefonul insa il punea sa fotografieze cu delay de 2-10 sec, cum era prin meniu. asa mergea treaba, dar nu are farmec.

Pai trebuie setat si telefonul ca sa stie ce trebuie sa faca cind primeste comanda pe jack-ul de audio! Daca telefonul nu are acesta optiune, se poate incerca cu o aplicatie numita "camera 360" daca imi amintesc exact!