andiy Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Cine imi face si mie un tutorial mic despre cum as putea face caatunci cand deschid calculatorul sa imi apara un mesaj de intampinare. De exemplu: ATENTIE! ACCESATI UN CALCULATOR CE CONTINE DOCUMENTE CONFIDENTIALE.PS: E doar un exemplu, nu intrati la cine stie ce idei. :smt070 Link to comment
fulmoon Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Start -> Run -> gpedit.mscComputer conf. -> Windows settings -> local policies -> security options -> Interactive logon: Message text for users attempting to log on -> dublu click (scrii text-ul de intampinare)Interactive logon: Message title for users attempting to log on -> dublu click (scrii numele de titlu al ferestrei)Bafta. Link to comment
andiy Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 Mersi. E relativ OK. As fi dorit sa pot afisa un mesaj ale carui dimensiuni sa fie mai mari. Asa cum e logo-ul de la Windows de ex. Se poate?PS: Am incercat pe XP. Merge si in win2000 (nu am cum sa verific acum)? Link to comment
Guest Vasile Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 imaginea aia este un BMP si poti sa pui absolut orice vrei Link to comment
andiy Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 imaginea aia este un BMP si poti sa pui absolut orice vreiAsta stiu. Mai departe e problema.... Cum afisez o asemenea imagine? Link to comment
Blind Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 O inlocuiesti cu alta, cu aceeasi denumire si dimensiuni asemanatoare... Link to comment
Recommended Posts