daniel_ac Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Televizorul cu pricina este DECCA DUV 9786, pe sasiu scrie SERIA 170 si este in norma engleza. Poate va ajuta : proc. MAB8441T123 mem PCDxxxx echivalenta cu 24C01. Ceea ce ma intereseaza mai mult este un dump pentru norma B/G, deoarece el are numai banda UIF(norma I). Va multumesc. Link to comment
Tavi Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 haha , zi cu ce este facut in sunet , sau care este junglaoricum nu are legatura sunetul cu faptul ca e de anglia si are doar uif, aia cu sunetul o rezolvi apoi Link to comment
PETRE66 Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ai de inlocuit : selector, convertor de sunet (din 6 mh,in 5.5si 6.5 mh),plus de facut ceva modificari la: procesor si tuner .Nu uita ca, ai nevoe de trei benzi ! Un ci la 7910 sau tranzistori cu, modificarile aferente. Baf ! Link to comment
daniel_ac Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 Asta am banuit, ca am de schimbat si de inlocuit cate ceva dar ma gandeam ca poate fi si ceva din memerie. Problema cu sunetul nu e asa stresanta ci canalele si drept sa va spun nu am nici o bucata de schema sau pe alaturi ca sa-mi dau seama de ce este acolo.Adevarul e ca nu m-as apuca sa scot de pe cablaj schema dar daca trebuie am s-o fac. Daca aveti ceva scheme va rog sa ma ajutati.Multumesc pentru indrumari. Link to comment
Recommended Posts