Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD de 250gb nerecunoscut pe pc


Giorgian tv
 Share

Recommended Posts

Va salut domnilor colegi si buna seara,am cumparat de pe acest forum un hdd de 250gb care dintrodata nu mai este recunoscut de catre calculatorul meu,crede-ti ca se mai poate face ceva?asta in cazul daca se mai poate face ceva,menntionez ca am mutat jumper-ul acestuia in toate pozitile posibile si degeaba,bad-uri nu are deloc functioneaza perfect,va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

HDD este pe sata sau ata? cablu lai schimbat? in bios il vede?

HDD este pe ata,cu cablu nu se pune problema,daca pun alt hard il recunoaste din prima,in bios nu am intrat si nici nu am curaj sa intervin pentru ca nu sunt suficient de experimentat si imi este frica sa nu stric ceva pe acolo.

Link to comment
Share on other sites

In pc-uri sunt varza la capitolul de intrat in bios,mai mult decat sa-mi instalez sistermul de operare plus driverele aferente nu ma bag,imi este frica sa nu fac ceva rau.

Eu unul nu prea am inteles o chestie,dvs ati zic ca nu este recunoscut hdd-ul de calculator,nuu?

Daca da,atunci cum ati facut dvs testul pentru bad-uri....?

 

Astept un raspuns !

Pai a functionat domn florin din prima decand l-am cumparat si nu avea bad-uri,si dintrodata nu il mai vad,daca bag altul il recunoaste din prima fara probleme.

Link to comment
Share on other sites

nu este problema de bani,nu sunt rau de paguba,am dat pe el 62lei cu tot cu rambust,dar mam bucurat si eu ca am si eu un hard mare ca mam saturat de cel de 40gb pe care il am in pc,adica nu prea mai am spatiu pe el de stocare,am foarte multe scheme tv pe el,de fapt orice schema pe care o vad pe acest forum o descarc.

Link to comment
Share on other sites

trebuie intrat in BIOS  si vazut daca e recunoscut...daca nu l vede BIOS ul , windows ul ce sa i faca? sa ''vada'' un device care BIOS ii spune ca nu e acolo? n are nici o relevanta ce spune windows,intra in BIOS  ca n ai alta solutie! n are ce se intampla,doar intri si vezi daca il vede!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines