Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema PALLADIUM T2130TX ajutor

Guest ionut772

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sorin Schiriac

2

• Tavi

1

• mircea626

1

• PETRE66

1

Top Posters In This Topic

Guest ionut772

da mai multe detalii despre el(sasiu,cu ce integrate e facut) sau daca poti fa o poza sasiului

Am atasat aici cateva poze.Sper sa te ajute. Multumesc
Guest ionut772

hmmm... se pare ca nu am atasat nimic...sasiul are pe el un TA8659AN, cred ca e decodorul pal/secamun CTV350S, un SAA5246AP/Edaca mai sunt nevoie de mai multe date...

hmmm... se pare ca nu am atasat nimic...sasiul are pe el un TA8659AN, cred ca e decodorul pal/secamun CTV350S, un SAA5246AP/Edaca mai sunt nevoie de mai multe date...

ori confunzi circuitele , ori nu sti ce vrei !? ctv... e proc iar saa ....,face txt. :rock: Ce defect are si un ce "modul " ? :rolleyes: din cate ai descris, acesta e un model asiatic . Sunt f. multe modele de tv ., care contin ci-le prezentate de tine. :rock: Vi cu lectia invatata si ne lamuresti . :rolleyes: Ps: Fara suparare :smt006
Guest ionut772

ori confunzi circuitele , ori nu sti ce vrei !? ctv... e proc iar saa ....,face txt. :rock: Ce defect are si un ce "modul " ? :rolleyes: din cate ai descris, acesta e un model asiatic . Sunt f. multe modele de tv ., care contin ci-le prezentate de tine. :rock: Vi cu lectia invatata si ne lamuresti . :rolleyes: Ps: Fara suparare :smt006
nu am de ce sa ma supar..este in interesul meu... am luat la intamplare cateva ic pe care le-am gasit...cred ca trebuia sa ma uit la alea din modulul de cadre si sursa...alea sunt putin particulare fiecarei schemeO sa revin in scurt timp cu ele si cu o poza eventual.
Guest ionut772

vezi aici

pai acolo este un fisier text si unul format 'bin'.Schema ... nu este...poate ai auitat sa o atasezi... poti sa revi te rog? adresa mea de email este '[email protected]' trimite-o te rog acolo daca o ai

mersi mult