Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme monitor PC


 Share

Recommended Posts

Va salut. Am o problema cu care ma confrunt de vre-o o luna de zile, problema consta in. Acum o luna de zile, am schimbat o teava de la caldura de prin casa, si era prin zona calculatorului, si cand a fost desfacuta si data jos, ce sa vezi, a mai fost ceva apa pe ea, si mi-a scapat si pe calculator. Evident am inceput sa sterg, am curatat, totul ok, dar dupa o luna incepe monitorul sa faca ceva figuri, si anume, la pornirea calculatorului, ledul rosu de stand by se face verde  cum este si normal sa porneasca, dar ce sa vezi, ca pe monitor nu apare nimic, si ledul lumineaza intermitent, si da sa se aprinda putin monitorul  si dispare iar, si se aude ca un usor palpait. Problema dispare dupa 2-3 opriri ale calculatorului, dupa ce se opreste, pe monitor apare mesajul cu power saving, si intra normal in stand by, abea la urmatoarea pornire se si aprinde, uneori din a doua, sau char a treia incercare. Am desfacut monitorul, dar nu am observat nimic, am ajuns aproape pana a demontarea ecranului, dar nu am vazut nimic suspect, l-am inchis, am folosit metoda asta de ceva vreme cu pornirea si repornirea, deja devine deranjant. Acum am incercat altceva, am desfacut alimentatorul, ca am mai avut probleme cu el, se umflasera doi condensatori, pe care i-am schimbat, la desfacere surpriza, se umflase altul(mi-am zis treaba rezolvata) :) am schimbat si condensatorul ala, si surpriza, monitorul tot asa face. Acum ce mi-am zis, hai sa incerc cu un alt alimentator, am facut si asta, si lafel face. Deci concluzia este ca monitorul este problema, ce sa fac, unde sa ma uit, ca nu am observat nimic cand l-am desfacut data trecuta, ce sa insist sa verific? Astept parerile voastre. Multumesc !!

Link to comment
Share on other sites

Brand , model ... ?

Neconectat la PC , pleaca pe ... lipsa semnal ?

Horizon model 7005 L.  Din ce am inteles, ar fi facute de Samsung, sau cu piese Samsung. Il am de nou, de vre-o 8 ani cred. Faza cu pornitul neconectat la pc n-am testat, o sa incerc si asta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines