Guest Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 (edited) Va salut! De 2 zile am mutat tv-ul din sufragerie in dormitor. Instalatia e in felul urmator: imi intra cablul 3 m in casa, am un splitter cu 3 iesiri. In sufragerie totul ok. Dupa mutare, surpriza! Nu mai mergeau posturile digitale in dormitor, niciunul. Acelasi tv, aceleasi setari, rezultatul este ca merg doar cele analogice. Care sa fie cauza? Lungimea cablului, calitatea cablului sau un cumul de alte cauze? Tv-ul este un LG, cu dvbc, dvbt, etc... Edited October 5, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 La mine a fost cablu , impletitura de cupru era neagra !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relav Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Schimba la spliter cablurile de la sufragerie si dormitor intre ele. Verifica-ti si cablul de la dormitor sa nu fie intrerupt sau in scurt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 schimbat cablul, problema a disparut. cel vechi avea si 3 innadituri pe traseu. va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 (edited) Rezolvat. Dupa lupte seculare, am gasit timp si pentru asta.(montaj definitiv, pozat prin plinta, bagat intr-o scafa de rigips, scos in priza, totul invizibil) Cred ca va dati seama care e cel vechi si care e cel nou. (Pentru cine nu se prinde, vechiul e cel din stanga, noul e cel din dreapta) Edited December 23, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipri_mury Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 (edited) Ca si cum ai spune in cazul unei baterii: va dati seama care e minusul si care e plusul. Edited December 23, 2016 by cipri_mury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 In viitor se vor uita si oameni obisnuiti la poza mea si ar putea sa creada ca mai bun e ala cu staniol. Nu toata lumea cunoaste dedesupturile electrotehnicii. Poate se vor cultiva si alti oameni care vor avea problema asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts