Guest turky Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 salut!.. am un dif w 0826 si as vrea sa realizez o incinta. Problema e ca nu dispun de parametrii difului...tot ce stiu despre el e: diam 8", putere muz 150 w, 8 ohm...va rog mult ajutati-ma cu niste idei in leg cu incinta. Link to comment
Guest donpetru Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Uite un exemplu, poti inlocui difuzorul de joasa din proiect cu difuzorul tau: Link to comment
adi_0106 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 inca o poza pusa te turky pe unde nu trebuia ..... Link to comment
Guest demeter Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Si eu am cumparat un difuzor asemanator cu al tau de la mikado si nu prea am tinut cont de reguli cand i-am facut incinta!!Fa-i si tu o incinta mai marisoare dupa capul tau ca si asa ala nu scoate 150W! (parerea mea) Link to comment
radue Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Cand naiba va intra in cap ? Un difuzor nu scaote W, ci scoate dB ( deciBelli )!!! Ce e asa de greu ? Pur si simplu "traduce" acei W in dB... :yawinkle: Link to comment
stefanev Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 sfatul meu e sa folosesti o incinta inchisa 20-30L. Cat despre "difuzorul scoate W" eu nu imi mai bat capul ca prea multi sunt care cred asta. Link to comment
Recommended Posts