Toni Marginean Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Au mai plecat dintre noi doi mari artisti: Ioan Gyuri Pascu si Sebastian Papaiani. Sa le fie tarana usoara! Link to comment
Guest Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.Se raresc Stelele culturii si artei Romanesti. Link to comment
misuraelectronic Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 anul 2016 se pare ca este blestemat pentru poporul nostru oropsit de vremuri si de atitea veacuri de neliniste . pina acum au trecut in nefiinta 6 mari maestri ai culturii romanesti ... RADU BELIGAN , MIRCEA ALBULESCU , MARIN MORARU , SEBASTIAN PAPAIANI , THEODOR DANETTI SI IOAN GYURI PASCU . DUMNEZEU sa aiba grija de sufletele lor si sa ne dea pe altcineva in locul lor , pentru ca , altfel , va fi vai si-amar de noi . Link to comment
gica70 Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Mai adaug un artist, interpret de muzica populara (si nu numai), Aurelian Preda. Odihneasca-se-n pace si bunul Dumnezeu sa-i ierte. Link to comment
misuraelectronic Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Mai adaug un artist, interpret de muzica populara (si nu numai), Aurelian Preda ... never heard of him . sa-mi fie cu iertare , dar sa pui alaturi pe domnul din citat linga niste monstri sacri ai culturii romanesti , indraznesc sa afirm ca este o impietate , cauzata de lipsa constientizarii si valorizarii adevaratelor valori ale unui popor . Link to comment
gica70 Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Toti sunt in lumea dreptilor! Link to comment
hpavictor Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 http://m.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/pilot-mort-la-scoala-de-aviatie-din-buzau-trupul-fara-viata-gasit-cazarma-1614496 Link to comment
Toni Marginean Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 Daniel Prodan a trecut in lumea dreptilor. Sa-i fie tarana usoara! Link to comment
morocanosul Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Chiar imi pare rau !! L-am cunoscut prin intermediul catorva prieteni...D-zeu sa-l ierte !! Link to comment
gica70 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 "Imi" se scrie asa cum am scris eu. Link to comment
Toni Marginean Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 "Imi" se scrie asa cum am scris eu. Rezolvat, mai putin subiectul! Link to comment
morocanosul Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 "Imi" se scrie asa cum am scris eu. Ai dreptate..! Imi place scrisul tau,culmea e ca tastatura ta scrie la fel...ca si a mea ! Link to comment
Toni Marginean Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 A plecat in lumea celor drepti ION BESOIU! Odihneasca-se-n pace! Link to comment
gica70 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Bunul Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara. Link to comment
Toni Marginean Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Iata ca nici pe actrite soarta nu le iarta! S-a dus Olga Tudorache, Dumnezeu s-o odihneasca! Link to comment
Recommended Posts