Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SCHEME SI CABLAJE AMPLIFICATOARE CALITATE


Guest extrempower

Recommended Posts

Guest extrempower

Am creat acest topic deoarece am mari probleme in gasirea unei scheme de amplif bune. Ma intereseaza mai ales schemele la amplificatoarele IPA300, IPA400 dar si orice alta schema de putere si cu o calitate ridicata a sunetului.MULTUMESC ANTICIPAT!!!imediat o sa pun eu schema la IPA800.

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest extrempower

Am cautat pe forum in fff multe topicuri dar nu am gasit un link care sa mai mearga.Te rog daca ai schemele sa le pui si iti voi ramane pe veci indatorat.

Link to comment

salut.intre "nchan_bipolari_tracks_143_156.pdf" si "nchan_bipolari_tracks_143_156.pdf" exista niste diferente pe cablaj. mie mi se pare ca e aceasi schema, ma insel?pe cablaj var da apare un releu, partea aceea e circuitul de protectie? ce piese sunt acolo (ca valori Q1-5, D)?

Link to comment
Guest Vasile

Toate schemele astea de mai sus au fost postate pe forum de zeci de ori asa ca inchid subiectul, nu il sterg pentru ca caunt toate la un loc..."-close-"

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines