Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung LED

SASSU

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SASSU

6

• FLORIN IORDACHE

2

• leoncris

1

Spuneti-ne si noua si ce scrie pe display-ul lui...si mai spuneti-ne simptomul tv-ului.. Asteptam !!!

Edited by FLORIN IORDACHE

display CY-HF320AGSV1H manifestare palpie ledul rosu ii dau din telecomanda se stinge dar nu pleaca tensiunile sunt bune nu imi da comanda la invertor asa se manifesta

Eeee,acum mai merge,nu era mai simplu si mai usor de la bun inceput sa ne spuneti aceste informatii...adica sa nu va mai intrebam noi... ???

Acum trebuie s-a asteptati cateva minute pana cautam dumpul...dar numai si numai daca il avem careva de pe aici ... 

O zi buna va doresc !!!

Nu a spus nimeni, ca reparati de azi sau de miine, am inteles eu gresit, pentru ca si virgula are un rol important intr-un text, lasind la o parte semnele de ortografie, e ceva normal sa va "aprindeti", mai ales daca aveti si experienta in domeniu. Aveti aici dumpul. Cred ca, seria corecta la mainboard, este "BN94-06778". Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva......

http://dx.xfile.ro/download/34380b4069299bb25ddd981f74f8035d.html

Nu e vb de suparare,dar cand am vazut ce mi-ati spus si eu am scris clar sus ce face,acuma normal cu graba nu am mai pus virgula,altadata o sa pun virgula si punct sa pot fi inteles.