andiy Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Ideea e ca masina de spalat (Whirpool) vine dotata cu un furtun ceva mai mare de 1 m, insa eu am nevoie de unul mai lung ca sa ma pot lega la sursa de apa. So, exista furtunuri de alimentare (cu sita la interior, similar originalului) de cumparat? Ou?Merci. Link to comment
draku Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 da, existapana la 3m lungime am vazut eu si gasesti la magazinele de electrocasnice Link to comment
gaby Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Gasesti la Romstal si sint de calitate. Link to comment
andiy Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 :oky: Multam de informatie. Link to comment
m.nyck Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Nu trebuie sa schimbi furtunul cu totul exista prelungitoare care se mufeaza in furtunul masinii.Le gasesti la orice magazin de profil. Link to comment
andiy Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Nu trebuie sa schimbi furtunul cu totul exista prelungitoare care se mufeaza in furtunul masinii.Le gasesti la orice magazin de profil.Am gasit. La un market de bricolaj :yawinkle: Link to comment
Recommended Posts