Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
ywar2

Imagine la NTFS

Recommended Posts

Salut. Vreau sa fac imagine la hardisc. Problema este ca acesta are partitiile formatate NTFS si nu pot fi vazute din DOS. Am citit pe un forum ca ghost.exe de la NrtonGhost 2003 vede partitiile NTFS si permite arhivarea acestora. Dupa ce am bootat cu un disc bootabil am lansat ghostul de pe discheta. Am incercat sa dau comanda de creare a unei imagini, dar nu merge: nu vede hardul. Aveti vreo solutie?Nu vreau sa folosesc alte programe, ci sa ramin la ghost. Merci anticipat!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ghostu` la care vrei tu sa ramai, e paradoxal un ... ghost, adica o fantoma de prin '99 sau 2000. :smt003 Ma rog, o fi avand valoare sentimentala pentru tine de nu vrei sa renunti la el, dar vestea buna este ca a aparut "Symantec Ghost Solution Suite v2.0".Asta daca vrei sa utilizezi solutii Symantec.Ia-o ca pe o recomandare :Acronis True Image (ca o fi versiune workstation, server sau corporate, e treaba ta)Ca alternative suplimentare, iata cateva :Paragon Drive BackupTeraByte Unlimited Image for Windows7tools Partition [email protected] Disk ImageDaca nu vrei sa te desparti de good ol` Ghost, iti trebuie NTFS Reader Pro, dar ma indoiesc sa vrei sa te legi la cap.Imaging placut!

Share this post


Link to post
Share on other sites

pana nu spui cum, nu inchid nimic!!! :smt018 si cred ca shi colegul e de aceeasi parere!!!...

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK!!!De la bun inceput, eu sint cel care a gresit, practic n-am interpretat corect informatiile afisate pe desktop. Ghostul in cazul partitiilor NTFS le identifica cu 1, 2, 3... si nu cu C, D, E... Acesta este motivul ptr care am afirmat ca nu-mi vede hardul. Recunosc ca nici in acest moment nu am facut concret imaginile, dar astept sa-mi salvez totul si sa fac o instalare pe curat. Testele care le-am facut au fost sa intru in DOS cu disc boot, am lansat Ghost, am ales drive-ul, apoi partitia (1 sau 2 in cazul meu) la care fac imagine, numele partitiei si drive-ul unde se pune imaginea ( CDROM in cazul meu). Mi s-au cerut 7 cd-uri ptr cea mai mica partitie si am intrerupt. Restul va urma cind voi instala totul pe curat.Si inca o ultima precizare: sint adeptul Ghostului ptr ca are 1.4Mb cu tot cu portiunea de boot si face cam tot atit sau aproximativ, cit toate programele enumerate de cineva mai sus. La cit e de mic, este foarte bun!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

sinceramente, n-am folosit norton ghost in viata mea, asa ca ma intreb (atentie!!! intrebare cretina urmeaza!!!): nu poate scrie pe dvd-uri???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.